1988 Kawasaki ZX-10 Tomcat <span>Instrumenten</span>

1988 Kawasaki ZX-10 Tomcat Instrumenten

Dankzij motorinstrumenten hebben we meer inzicht dan ooit in de status van onze 1988 Kawasaki ZX-10 Tomcat. Van een toerenteller die het motortoerental per minuut meet, tot brandstofmeters die je in één oogopslag vertellen of het al tijd is om bij het benzinestation te stoppen. Daarnaast zijn er handige instrumenten die ons vertellen in welke versnelling we rijden en wat de temperatuur van het koelwater is. Maar dit is nog lang niet alles, want er is een uitgebreid assortiment aan motorinstrumenten beschikbaar. Bij ons kun je terecht voor hoogwaardige uitvoeringen in stijl, ontworpen door toonaangevende fabrikanten. Bovendien zijn alle motorinstrumenten die je op deze pagina ziet, geschikt voor jouw ZX-10 Tomcat uit 1988.

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Instrumenten voor je ZX-10 Tomcat uit 1988 online bestellen

Tijdens een ritje op onze 1988 Kawasaki ZX-10 Tomcat vertrouwen we op de informatie die motorinstrumenten ons voorzien. We gaan ervan uit dat deze informatie nauwkeurig en correct is, en op basis daarvan nemen we belangrijke beslissingen. Zo bepalen we aan de hand van de instrumenten in welke versnelling we het beste kunnen rijden of hoeveel brandstof er nog in de tank zit. Daarom is het essentieel dat je het display van het instrument gemakkelijk kunt aflezen en dat de sensoren goed functioneren. Als je te maken hebt met een defect instrument op Kawasaki, kun je bij NR1 Motor eenvoudig een vervanging bestellen. Wij hebben een ruime selectie op voorraad, geproduceerd door toonaangevende fabrikanten.

Kies voor analoog, digitaal of een combinatie van beiden voor je 1988 Kawasaki ZX-10 Tomcat

Een van de eerste overwegingen die je kunt maken bij het selecteren van motorinstrumenten voor je Kawasaki ZX-10 Tomcat is de keuze tussen een analoge of digitale display. Een instrument met een analoge display heeft een klassiek ontwerp met een wijzerplaat en duidelijk leesbare naalden. Het biedt een directe visuele weergave van informatie. Als je daarentegen kiest voor een instrument met een digitale display, krijg je doorgaans meer keuzemogelijkheden wat betreft functies. Een ander voordeel is dat digitale displays de waarde direct weergeven. Digitale instrumenten bevatten echter elektronische componenten die meestal gevoeliger zijn voor storingen. Als je het beste van beide werelden wilt, kun je kiezen voor een combinatie van analoog en digitaal. Deze instrumenten voor je ZX-10 Tomcat bieden zowel de klassieke wijzerplaat als een digitaal display.

Een ruime selectie van instrumenten voor je 1988 Kawasaki ZX-10 Tomcat

Wanneer je instrumenten voor je Kawasaki ZX-10 Tomcat selecteert, kun je zelf bepalen hoeveel informatie je wilt ontvangen. In de basis heb je natuurlijk een toerenteller en snelheidsmeter nodig, maar je kunt dit zeker uitbreiden. We bieden bijvoorbeeld ook urentellers, die de draaiuren van je motor bijhouden. Daarnaast heb je ruime keuze wat betreft de stijl. Wil je bijvoorbeeld instrumenten in OEM-stijl, of ben je op zoek naar iets uniekers, zoals GP-stijl? En dat is nog niet alles, want je kunt het standaard instrument ook uitbreiden door te kiezen voor een geavanceerder instrument met meerdere functies. Tot slot zijn er cockpits voor je ZX-10 Tomcat, deze instrumenten zijn ware multitaskers. Een cockpit toont niet alleen je snelheid, maar geeft ook informatie over je brandstofniveau, toerental en het aantal gereden kilometers weer.

Toebehoren voor je instrumenten

Wanneer je motorinstrumenten voor je Kawasaki bij ons bestelt, ontvang je installatie instructies zodat je het instrument gemakkelijk kunt monteren. Voor het bevestigen heb je mogelijk wel accessoires nodig, zoals bedrading, beugels en montagemateriaal. We leveren bijvoorbeeld extra lange kabels die je kunt gebruiken om een instrument te verplaatsen. Daarbij kun je de beugels gebruiken om ervoor te zorgen dat de instrumenten extra stevig zijn bevestigd. Bovendien leveren we naast montagemateriaal tevens andere instrument onderdelen zoals sensoren.

Praktisch en stijlvol

De instrumenten voor je 1988 Kawasaki ZX-10 Tomcat zijn natuurlijk in de eerste plaats zeer praktisch, maar het oog wil ook wat. Dus waarom zou je deze instrumenten niet gebruiken om wat meer persoonlijkheid toe te voegen? Onze selectie omvat een verscheidenheid aan stijlen, van klassiek tot modern. Met deze stijlvolle motorinstrumenten kun je de gewenste uitstraling creëren voor je ZX-10 Tomcat uit 1988. Op die manier kun je niet alleen vertrouwen op hun betrouwbare functie, maar geef je je motor ook een unieke uitstraling.