LSL Superbike conversie set

Fabrikant: LSL

Modelspecifiek. Selecteer je motor om de pasvorm te garanderen: Selecteer je motor:

€ 56,95 - € 569,00 € 59,95 - € 609,02
SKU: LSPW-0221
EAN:
Selecteer opties voor de levertijd

Gratis verzending NL en BE boven € 75

Retourneren binnen 30 dagen

Laagste prijs garantie van Nederland

Klantbeoordeling 4.6/5

Betaal in 3 keer zonder extra kosten met in3

Omschrijving

Superbike conversie set van LSL. De ombouwsets zijn zo ontworpen dat ze met een redelijke hoeveelheid tijd en normale werkplaatsuitrusting op een productiemotorfiets kunnen worden gemonteerd. Afhankelijk van het model worden de conversie sets geleverd met een complete kroonplaat klem of een één- of tweedelige adapter en alle benodigde kabels of leidingen. De onderdelen zijn zilverkleurig of zwart geanodiseerd, afhankelijk van de kleur van de originele brug.

De stuuruiteinden kunnen vanwege de verschillende fabrikant specifieke montage van de stuuruiteinden meestal niet meer worden gebruikt, controleer de bruikbaarheid en bestel de gewenste stuuruiteinden.

Het bijpassende stuur maakt geen deel uit van de set, maar dient apart besteld te worden vanwege de mogelijke materiaalkeuze en kleuren.

Bij sommige oudere modellen kan het nodig zijn het windscherm in te korten. Wij bieden passende verkorte schermen aan in de originele vorm of met spoiler. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Specificaties
Fabrikant
LSL

Reviews (3)Reviews (3)

Schrijf een review voor: LSL Superbike conversie set
Uw waardering

ProductvragenVragen