Acculader Kabels

Acculader Kabels

Acculader kabels, verlengsnoeren voor de acculader en aansluitdraden hebben de nare gewoonte soms zoek te raken. Na gebruik leg je ze vaak gedachteloos even weg. De volgende keer dat je ze wilt gebruiken, kun je de motor acculader kabels die je op dat moment hard nodig hebt nergens meer vinden. Uiteindelijk overkomt het ons allemaal wel een keer. Vandaar dat we diverse vervangende acculader kabels en verlengsnoeren voor de acculader in ons assortiment hebben opgenomen. Als je een oudere motor hebt dan heb je eventueel baat bij een adapter. Dankzij een adapter kun je verbinding maken tussen twee onderdelen die zonder het verloopstuk niet op elkaar passen. Vandaar dat een adapter ideaal is voor het omzetten van een accu-aansluiting naar een andere acculader. Op deze manier kun je toch je camera, telefoon en andere apparaten op je motoraccu aansluiten. Bovendien leveren we diverse motor druppellader kabels voor het geval dat je oude acculader kabel kapot of kwijt is. We nodigen je uit om direct een kijkje in ons assortiment te nemen. Bij NR1 Motor profiteer je van de beste prijzen, bekendste merken en een snelle levering.

Producten 1-28 van 56

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Oxford Optionele accessoires voor Oximiser 900
  Oxford Optionele accessoires voor Oximiser 900
  € 2,88 - € 10,95 € 11,91 - € 12,01
 2. Tecmate Accuklemmen TM-O04
  Tecmate Accuklemmen TM-O04
  € 15,90 € 18,95
 3. Parts Unlimited Startkabel set
  Parts Unlimited Startkabel set
  € 21,10 - € 24,30
 4. Noco GBC007 Boost Cable
  Noco GBC007 Boost Cable
  € 37,25 € 38,72
 5. Drag Specialties Accukabel
  Drag Specialties Accukabel
  € 17,10 - € 24,40
 6. Tecmate Laadkabel + Statusweergave
  Tecmate Laadkabel + Statusweergave
  € 30,50 - € 32,25 € 33,95 - € 35,95
 7. Tecmate Verlengkabel
  Tecmate Verlengkabel
  € 13,70 € 17,10
 8. BS Battery Accu aansluitkabels
  BS Battery Accu aansluitkabels
  € 14,70 € 16,34

Producten 1-28 van 56

Producten 1-28 van 56

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motor acculader kabels online bestellen

Moderne acculader kabels zijn voorzien van uitgekiende software om de accu van jouw motor op de juiste manier op te laden. Hierdoor raakt de accu niet voortijdig ‘op’. Dat gunstige effect wordt teniet gedaan als je vervolgens de lader met een verkeerde acculader kabel aansluit. Daarom is het altijd verstandig om het juiste snoer voor jouw motor te gebruiken. NR1 Motor heeft motor acculader kabels voor elk type motor in het assortiment opgenomen. Gebruik onze handige zoekfunctie om acculaders te vinden die compatibel zijn met jouw motor.

Een nieuwe generatie motor acculader kabels

De moderne motor acculader kabels zijn eigenlijk niet meer met de verouderde ontwerpen te vergelijken. Daarbij verschillen de hedendaagse accukabels sterk in ontwerp, functionaliteit en vermogen. De nieuwe technologie maakt de kabels bijzonder efficiënt en bij een aantal uitvoeringen heb je zelfs keuze uit verschillende oplaadmodi. Het voordeel van deze ontwikkelingen is dat het de levensduur van je accu bevordert. Motor druppellader kabels zijn voorzien van een druppelladermodus. Tijdens deze modus wordt de accu van een lage stroomtoevoer voorzien om overladen te voorkomen. Het voordeel hiervan is dat de kans dat de accu beschadigd minimaal is. Nog een mooie eigenschap is dat de kabels een zekering in de connector hebben. Dit komt de veiligheid ten goede en zorgt ervoor dat de schade minimaal is, mocht er iets misgaan.

Wat kan ik doen als de accu van mijn motor niet start?

Je wilt de motorfiets starten, maar de accu heeft onvoldoende vermogen om de startmotor rond te laten draaien. De beste oplossing is om de accu vervolgens aan de motor acculader kabel te hangen. Soms heb je daar echter geen tijd voor. Op dat moment zijn startkabels of accukabels waarmee je de accu aan een 12 Volt stroombron verbindt een echte uitkomst. Als je op zoek bent naar een permanente aansluiting op je accu dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Deze permanente oplaadstekkers kun je op je motor monteren zodat je niet met accuklemmen in de weer hoeft te gaan. Vandaar dat een permanente aansluiting vaak de voorkeur heeft voor motoren waarbij men niet zo makkelijk bij de accu kan komen.

Adapters en verlengsnoeren voor je motor

Naast motor acculader kabels hebben we nog vele andere soorten kabels zoals adapters en verlengkabels. Een adapter is een hulpstuk wat je kunt gebruiken als overgang tussen verschillende elektrische schakelingen. Op deze manier kun je motor accessoires op je motor aansluiten zonder dat je iets hoeft aan te passen. We hebben bijvoorbeeld adapter plugs die een Optimate, 90 ° of MOTOR/DIN-uitgangen omzetten naar een SAE-connector. Vervolgens kun je de SAE-connector op andere opladers, elektrische accessoires of je verwarmde uitrusting aansluiten. Een ander veelvoorkomend probleem wordt veroorzaakt door te korte acculaders. Gelukkig is dit probleem eenvoudig op te lossen door middel van een verlengsnoer. De lengte van deze verlengkabels varieert van 2 tot bijna 8 meter.

Een breed assortiment aan acculader kabels direct online te bestellen

Wij hebben een uitgebreid assortiment voor je opgesteld zodat je keuze hebt uit een tal van acculader kabels. Voor een gezonde batterij is het belangrijk dat je een acculader kabel kiest die qua vermogen bij je accu past. Motor acculader kabels en motor druppellader kabels van slechte kwaliteit kunnen zorgen voor onstabiel contact en onvoldoende isolatie kan de batterij beschadigen. Bestel je oplaadkabels daarom bij een vertrouwde leverancier zoals NR1 Motor. Zo ben je er zeker van dat je goede kwaliteit in huis haalt. De kabels in ons assortiment zijn immers ontworpen om lang mee te gaan en probleemloos te werken. Of je nu op zoek bent naar een verlengkabel of een permanente accukabel met snelkoppeling voor raceaccu’s, wij hebben het in huis.