1992 Aprilia Climber 280 Achterspatborden

Een achterspatbord op je 1992 Aprilia Climber 280 zorgt ervoor dat water en viezigheid je rijvaardigheid niet belemmeren. Het houdt niet alleen je rug en motor schoon, maar beschermt ook de achterste onderdelen tegen vuil en verlengt hun levensduur. Daarbij bespaar je dankzij dit belangrijke kuipdeel tijd bij het schoonmaken van je tweewieler. Het achterspatbord motor heeft ook invloed op de uitstraling en de aerodynamica van je Climber 280 uit 1992. Het beïnvloedt de luchtstroom rond de achterzijde, waardoor je meer stabiliteit ervaart tijdens het rijden. NR1 Motor biedt een breed assortiment aan achterspatborden van verschillende merken en in verschillende uitvoeringen. Met deze achterspatborden kun je de gewenste look creëren of je versleten spatbord vervangen.

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. UFO Achterspatbord Enduro Led
    UFO Achterspatbord Enduro Led Universeel product
    € 57,95 - € 75,95 € 81,53 - € 106,87
  2. UFO Achterspatbord Universeel Cross
    UFO Achterspatbord Universeel Cross Universeel product
    € 32,06 - € 49,25 € 57,28 - € 65,38
  3. UFO Universeel Achterspatbord met Licht Enduro
    UFO Universeel Achterspatbord met Licht Enduro Universeel product
    € 51,95 - € 62,50 € 72,19 - € 79,07
  4. UFO Universeel achterspatbord 125-500cc
    UFO Universeel achterspatbord 125-500cc Universeel product
    € 19,60 - € 19,80 € 27,54 - € 27,54
  5. UFO Achterspatbord met Licht
    UFO Achterspatbord met Licht Universeel product
    € 77,95 - € 86,50 € 108,87 - € 108,87

6 producten

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Achterspatborden voor je Climber 280 uit 1992 online bestellen

Het achterspatbord van je 1992 Aprilia Climber 280 draagt bij aan een betere rijervaring door vuil weg te houden. Wanneer je huidige spatbord versleten of beschadigd is, kun je bij ons een vervangend model bestellen. Wij bieden een ruime keuze aan spatborden, van een custom achterspatbord motor tot een achterspatbord motor universeel. Ook hebben we achterspatborden met ingebouwde verlichting en vervangende achterlichten. Belangrijk is dat het achterspatbord compatibel is met jouw Climber 280 uit 1992. Je hebt de eerste stap al gezet, want alle spatborden in het bovenstaande overzicht zijn geschikt.

Een achterspatbord voor je 1992 Aprilia Climber 280 kiezen

Achterspatborden voor je Aprilia Climber 280 zijn verkrijgbaar in verschillende variaties. Welke achterspatbord motor het meest geschikt is, hangt deels af van het terrein waarop je rijdt. Voor offroad ritten heb je een spatbord nodig dat stevig vastzit en schokbestendig is. Het spatbord moet namelijk in staat zijn om de impact van stenen en modder te weerstaan. Als je met name op geasfalteerde wegen rijdt, is een lichtere motor achterspatbord geschikt. Bovendien is het niet onbelangrijk om rekening te houden met het uiterlijk van het spatbord. Je wilt namelijk dat het spatbord qua pasvorm en stijl goed bij je Climber 280 past.

Het voordeel van een achterspatbord

Een achterspatbord is niet verplicht en is dus een optionele toevoeging voor je 1992 Aprilia Climber 280. Dat gezegd hebbende biedt een spatbord wel een aantal voordelen. Een achterspatbord motor helpt om opspattend vuil en water weg te houden van je kleding en 1992 Aprilia Climber 280. Dit zorg ervoor dat de achterzijde van je voertuig en je kleding schoon blijven en langer meegaan. Grof vuil, zoals grind en steentjes, kunnen namelijk lelijke krassen en beschadigingen maken.

Een achterspatbord op je 1992 Aprilia Climber 280 monteren

Je kunt een achterspatbord op het frame of op de achterbrug van je 1992 Aprilia Climber 280 monteren. Wanneer je het spatbord op het frame monteert, zit het zeer stevig vast en beweegt het mee met het frame. Dit betekent dat er meer ruimte is tussen het spatbord en het achterwiel. Door voldoende ruimte over te houden, kan het achterspatbord niet tegen de band zwaaien tijdens het rijden. De andere optie is om het spatbord op de achterbrug te bevestigen. Hierbij gebruik je doorgaans een swingarm zodat het spatbord dichter op de band zit. Je moet er echter rekening mee houden dat de band op hoge snelheden kan uitzetten. Als er niet voldoende ruimte overblijft, kunnen steentjes vast komen te zitten tussen de band en het spatbord. NR1 Motor biedt voor beide montagemogelijkheden verschillende achterspatborden waar je uit kunt kiezen.

Kijk op je gemak eens rond

Zoals je van ons gewend bent hebben we aardig wat merken waar je uit kunt kiezen. Bij het bestellen van een motor achterspatbord wordt vaak gekozen voor Rizoma of UFO. Deze fabrikanten leveren uitstekende kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Het merk UFO levert stijlvolle spatborden in retro kleuren, ideaal voor een vintage look. De achterspatborden van Rizoma zijn mooi vormgegeven en passen perfect bij een moderne Aprilia. Daarnaast hebben we nog vele andere noemenswaardige merken in ons aanbod. Neem de tijd en vergelijk de verschillende achterspatborden op kenmerken zoals materiaal, stijl en prijs om het perfecte spatbord voor jouw Climber 280 uit 1992 te vinden