2002 Aprilia Scarabeo 50 <span>Tanktassen</span>

2002 Aprilia Scarabeo 50 Tanktassen

Een motor tanktas is een zeer geschikte aanvulling op de rest van je motorbagage. Uiteraard kun je de tanktas ook op zichzelf gebruiken voor het vervoeren van essentiële spullen. Over het algemeen biedt dit bagagesysteem niet de meeste capaciteit, maar het is wel heel handig in gebruik. Een tanktas wordt door middel van een tankring of magneet aan de tank bevestigd. Hierdoor kun je de bagage in één beweging van je 2002 Aprilia Scarabeo 50 loskoppelen. Dit is vooral makkelijk bij het tanken of wanneer je parkeert. In het assortiment van NR1 Motor vind je motor tanktassen in allerlei soorten en maten. Bovendien zijn alle producten op deze pagina geschikt voor jouw Scarabeo 50 uit 2002.

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Snel en eenvoudig tanktassen voor je Scarabeo 50 uit 2002 bestellen

Met behulp van een tanktas heb je al je benodigdheden altijd bij de hand. Een ander voordeel is dat je de tanktas in het zicht hebt, maar het zit niet in de weg. Hierdoor hoef je persoonlijke eigendommen zoals je telefoon, portemonnee en sleutels niet in je zakken te houden. Je hebt dus een hoop profijt van dit compacte bagagesysteem. Daarom vind je bij NR1 Motor een breed scala aan functionele tanktassen voor je Aprilia Scarabeo 50.

Hoe kies ik de juiste tanktas voor mijn Scarabeo 50?

Om de keuze makkelijker te maken hebben we hierboven een aanbod opgesteld met geschikte opties. De volgende tanktassen zullen naadloos op jouw 2002 Aprilia Scarabeo 50 passen. Het enige waar je over na hoeft te denken is het formaat en de uitvoering die je zoekt. Als je alleen een paar essentiële spullen mee wilt nemen dan zijn onze mini tanktassen het meest geschikt. Dit zijn zeer compacte uitvoeringen die absoluut niet in de weg zitten. Voor degenen die op zoek zijn naar een hogere capaciteit, hebben we grotere modellen van rond de 20 liter. Hier kun je gemakkelijk extra kleding, schoenen en eten en drinken in kwijt. Bovendien is het handig om naar de eigenschappen van de tanktas te kijken. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen, regenhoes, reflecterende details, uitbreidingsritsen en doorvoeren voor kabels. De meeste tanktassen hebben deze zaken wel. Maar het kan zijn dat je op zoek bent naar specifieke eigenschappen zoals schouderbanden, opbergcompartimenten of een kaartvak. Bedenk daarom goed aan welke eisen de tanktas voor je Scarabeo 50 moeten voldoen.

Een tankring of een magneet?

Voor het bevestigen van de tanktas op je Aprilia heb je keuze uit diverse montagemogelijkheden. De meest voornaamste opties zijn de magneet en de tankring. Vroeger werd de tank vrijwel altijd van metaal gemaakt, maar dat is tegenwoordig niet altijd het geval. Door middel van een magneet kun je de tanktas als het ware vastklikken. Het is met een magneet wel altijd even oppassen dat je geen krassen op de tank maakt. Voor niet-metalen tanks is een tankring een optie. Deze tankring bevestig je op de vulopeningen van de tank. Een tankring kan dus op elke tank worden bevestigd. Een nadeel van een tankring is dat deze systemen wel wat meer kosten. Daarbij kun je doorgaans minder gewicht meenemen.

Hedendaagse tanktassen bieden alles wat je nodig hebt

Motorfietsen staan niet bepaald bekend om hun grote kofferruimte. Gelukkig kun je het draagvermogen van je Aprilia Scarabeo 50 gemakkelijk vergroten door middel van handige motorbagage. De motor tanktassen van tegenwoordig zijn niet meer te vergelijken met de modellen van vroeger. Zo is het kaartvak niet alleen maar geschikt voor papieren kaarten, maar ook voor je smartphone of tablet. Daarnaast zijn vrijwel alle tanktassen voor je Scarabeo 50 uitbreidbaar. De tassen hebben namelijk een ritssluiting waardoor je deze kleiner of juist groter kunt maken. Het is dan ook geen verrassing dat de moderne tanktas vaak bij de standaard uitrusting hoort.