Arrow Thunder Uitlaatdemper 2015 Kawasaki Z 1000

Fabrikant: Arrow

Modelspecifiek. Dit product past op de:

  • Kawasaki Z 1000 F (2015)
  • Kawasaki Z 1000 F ABS (2015)
  • Kawasaki Z 1000 F SPECIAL EDITION ABS (2015)
Wijzig motor
€ 935,00 - € 1.259,00 € 935,00 - € 1.259,00
SKU: ARW-045
EAN:
Selecteer opties voor de levertijd

Gratis verzending NL en BE boven € 75

Retourneren binnen 30 dagen

Laagste prijs garantie van Nederland

Klantbeoordeling 4.5/5

Betaal in 3 keer zonder extra kosten met in3

Omschrijving

De laatste generatie straatmotoren is gemaakt volgens een nauwkeurig ontwerp- en stijlidee, waarbij een fundamenteel belang wordt gehecht aan het gebruik van de kleinste uitlaatsystemen die mogelijk zijn, geplaatst in een "niet-conventionele" positie. Deze stijl- en ontwerpkenmerken zijn ook van invloed op aftermarket-onderdelen. Arrow besloot om voor verschillende uitlaatdempers voor straatmotoren een sectie te gebruiken die aanvankelijk was ontworpen voor een compleet andere "wereld", en het Thunder assortiment was geboren.

De Thunder uitlaatdempers zijn leverbaar in titanium, koolstofvezel en aluminium, waarbij de eindkap (met een volledig vernieuwd ontwerp) verkrijgbaar is in roestvrij staal of carbon. Om het lagere interne volume te compenseren, zijn er onderzoeken en tests gedaan op racebanen en in Arrow's R&D afdeling, op zoek naar de betere materialen die op de markt beschikbaar zijn voor geluidsreductie.

Thunder uitlaatdempers zijn licht en krachtig, ze zijn leverbaar als slip-on systeem of als onderdeel van het volledige systeem (met Arrow collectoren).

Specificaties
Fabrikant
Arrow
#ControlYourRide
  • Waarom heb ik een nieuwe uitlaat nodig?

    Over complete uitlaatsystemen, dempers en pijpen wordt vaak gesproken. Met dit artikel willen wij je graag als collega rijder helpen hierin de juiste keuze te maken die bovendien past bij jouw motor en rijstijl

Pasvorm motor
Alle opties

ReviewsReviews

Schrijf een review voor: Arrow Thunder Uitlaatdemper
Uw waardering

ProductvragenVragen