2007 Benelli Velvet 150 Wielklem

Een wielklem is een onmisbaar hulpmiddel voor het veilig en stabiel opbergen van je 2007 Benelli Velvet 150. Of je hem nu in de winterstalling zet of gewoon thuis in de garage parkeert, het wielklem motor zorgt ervoor dat je voertuig niet kan omvallen of beschadigen. Daarbij zorgt een wielklem voor extra ruimte in de garage, omdat je je Benelli rechtop kunt parkeren in plaats van op de zijstandaard. Hierdoor kun je gemakkelijker bij de verschillende onderdelen en de kans op omstoten is vrijwel onmogelijk. Investeer in een wielklem voor je Velvet 150 uit 2007 en je zult er jarenlang plezier van hebben. Onze wielklemmen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en getest op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bovendien staan we bij NR1 Motor garant voor een snelle en veilige levering.

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wielklemmen voor je Velvet 150 uit 2007 online bestellen

Het vastzetten van je 2007 Benelli Velvet 150 op een aanhanger kan best een lastige klus zijn, vooral als je alleen bent. Het is bijna onmogelijk om de spanbanden vast te zetten en tegelijkertijd het voertuig rechtop te houden. Het monteren van een motor wielklem op je aanhanger is een uitstekende oplossing voor dit probleem. Met behulp van de wielklem motor blijft je Benelli Velvet 150 rechtop staan zodat je de handen vrij hebt om de spanbanden te bevestigen. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog jouw wielklem bij NR1 Motor.

De verschillende toepassingen voor een wielklem

Er zijn verschillende toepassingen voor een wielklem motor. Allereerst is een wielklem handig bij het uitvoeren van klein onderhoud aan je 2007 Benelli Velvet 150. Doordat je voertuig rechtop kan blijven staan, heb je gemakkelijker toegang tot de verschillende onderdelen. Daarnaast kun je de wielklem gebruiken bij het bevestigen en vervoeren van je 2007 Benelli Velvet 150 in een bus of op een aanhangwagen. Door het voorwiel in de motorwielklem te plaatsen, heb je de handen vrij om de spanbanden te bevestigen. Het gebruik van een wielklem vermindert ook het risico op diefstal aanzienlijk. Ten slotte kun je de motor wielklem gebruiken voor het veilig en stabiel opbergen van je 2007 Benelli Velvet 150 in de garage, winterstalling of op een permanente parkeerplaats.

Werking van een wielklem

Het gebruiken van een motor wielklem is heel eenvoudig zoals je zult ontdekken. Plaats het voorwiel van je 2007 Benelli Velvet 150 in de wielklem en het kantelmechanisme zorgt ervoor dat het wiel stevig wordt vastgeklemd. Daarnaast zorgt de wielklem ervoor dat het voorwiel keurig rechtop blijft staan tijdens het transport, zodat je 2007 Benelli Velvet 150 niet omvalt. Wielklemmen kunnen doorgaans worden bevestigd in een bus of op een trailer, of los op de grond worden gebruikt.

Een wielklem voor de juiste wielmaten van je 2007 Benelli Velvet 150

Niet elke wielklem motor is geschikt voor jouw Benelli Velvet 150. Hoewel er verstelbare wielklemmen zijn, leveren we ook wielklemmen die speciaal ontworpen zijn voor specifieke merken en modellen motorfietsen. Daarom is het belangrijk om rekening houden met de specificaties van je Benelli. In het overzicht hierboven kun je alle wielklemmen vinden die compatibel zijn en passen bij de wielmaten van jouw voertuig.

Ontdek de voordelen van NR1 Motor

Zoals je ziet biedt een wielklem motorfiets tal van voordelen voor je 2007 Benelli Velvet 150. En dankzij NR1 Motor is het online bestellen van een wielklem motor nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van onze zoekmachine zie je binnen een mum van tijd alle wielklemmen die compatibel zijn met jouw Velvet 150 uit 2007. Daarnaast kun je online direct controleren of het wielklem motor aanhanger  waar jouw voorkeur naar uitgaat nog op voorraad is. We breiden ons assortiment regelmatig uit, dus houdt onze webshop goed in de gaten. Bovendien profiteren motorrijders bij ons van scherpe prijzen en een betrouwbare levering.