Kaoko Cruise control 2010 Honda VT 1300 CS Sabre

Fabrikant: Kaoko

Modelspecifiek. Dit product past op de:

  • Honda VT 1300
Wijzig motor
€ 231,00 € 231,00
SKU: KK-CS184
EAN:
Selecteer opties voor de levertijd

Gratis verzending NL en BE boven € 75

Retourneren binnen 30 dagen

Laagste prijs garantie van Nederland

Klantbeoordeling 4.6/5

Betaal in 3 keer zonder extra kosten met in3

Omschrijving

Dankzij de intuïtieve en veilige bediening zijn de populaire cruise-controls van Kaoko™ een welkome aanvulling op de uitrusting van de doorgewinterde toerrijder. De Kaoko™ cruise-controls vervangen het originele stuureind van de motor en hebben een uiterlijk die sterk gelijkend is aan het origineel.

De gashendel kan worden vergrendeld door de Kaoko™ cruise-control vast te draaien, of te wel, de gashendel blijft door een lichte verhoging van de frictie in de gewenste positie staan.

Doordat de draairichting van de cruise-control hetzelfde is als die van de gashendel, kan de cruise-control gelijktijdig met de gashendel worden bediend. Door de cruise-control simpelweg terug te draaien neemt de frictie af en is de cruise-control weer ontgrendeld.De Kaoko™ cruise-control zal de gashendel nooit volledig blokkeren, de gashendel blijft dus te allen tijde te bedienen.

Extra informatie

SKU: TCH-0.8 (Chromen afwerking)

Inclusief eenzelfde linker stuureind gewicht in torpedo vorm met een chroom kleur, met of zonder ABS. Voor sturen met een binnendiameter van 22mm.

SKU: TBH-0.8 (TBH-0.8)

Inclusief eenzelfde linker stuureind gewicht in torpedo vorm met een zwarte kleur, met of zonder ABS. Alleen voor sturen met een binnendiameter van 22mm

Specificaties
Fabrikant
Kaoko
Pasvorm motor
Alle opties

Reviews (35)Reviews (35)

Schrijf een review voor: Kaoko Cruise control
Uw waardering

ProductvragenVragen