1984 Harley-Davidson Wide Glide FXWG <span>Gereedschapsrol</span>

1984 Harley-Davidson Wide Glide FXWG Gereedschapsrol

Er zijn verschillende manieren waarop je bagage op je 1984 Harley-Davidson Wide Glide FXWG kunt bevestigen en een bagagerol is een uitstekende keuze. Motor roltassen bieden namelijk een hoop voordelen. Zo zijn ze goedkoop in aanschaf, waterdicht en verkrijgbaar in verschillende maten. Je kunt een roltas eenvoudig op je motor bevestigen en dankzij het slimme ontwerp kun je de tas oprollen tot het gewenste formaat. Het oprollen en vastzetten van de tas op je motor is overigens ook erg eenvoudig. Bij NR1 Motor kun je terecht voor een aantal uitstekende merken zoals Hepco & Becker, SW-Motech en Givi. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor jouw Harley-Davidson Wide Glide FXWG en dat begrijpen we bij NR1 Motor heel goed. Daarom hebben we veel zorg besteedt aan het selecteren van een compleet en kwalitatief assortiment wat perfect aansluit bij jouw Wide Glide FXWG uit 1984.

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Saddlemen Drifter gereedschapstas
    Saddlemen Drifter gereedschapstas Universeel product
    € 73,95 - € 87,95 € 78,35 - € 92,75
  2. Willie & Max Deluxe gereedschapstas
    Momenteel niet leverbaar
  3. Saddlemen Desperado gereedschapstas
    Saddlemen Desperado gereedschapstas Universeel product
    € 42,50 - € 61,95 € 44,77 - € 65,56
  4. Saddlemen Highwayman Tattoo gereedschapsrol
    Saddlemen Highwayman Tattoo gereedschapsrol Universeel product
    € 112,95 - € 119,95 € 119,94 - € 127,96
  5. Saddlemen Cruis’n Tool gereedschapstas
    Saddlemen Cruis’n Tool gereedschapstas Universeel product
    € 48,50 - € 64,95 € 51,17 - € 68,76

17 producten

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Hoogwaardige bagagerollen voor je Wide Glide FXWG uit 1984 bestellen

Voor meer opslagcapaciteit op je 1984 Harley-Davidson Wide Glide FXWG kun je een bagagerol goed gebruiken. Deze flexibele roltassen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, een weekendje weg of een langere vakantie. Je kunt ze achter op je motor bevestigen en hebt er verder geen omkijken naar. Daarnaast zal een bagagerol, mits je hem goed vastzet, je niet afleiden tijdens het rijden. Het zachte, flexibele materiaal zorgt ervoor dat je de tas goed kunt volstoppen met allerlei spullen. Hoef je echter niet zoveel mee te nemen dan kun je de bagagerol tot een compact formaat oprollen. Kortom, redenen genoeg om zo’n handige tas aan te schaffen. Uiteraard hebben wij voor jou een zeer compleet aanbod aan bagagerollen opgesteld die bij je Wide Glide FXWG uit 1984 passen.

Een zachte of een harde bagagerol voor je 1984 Harley-Davidson Wide Glide FXWG

Bagagerollen worden gemaakt van bestendige materialen zoals polyvinylchloride (PVC) of thermoplastisch polyurethaan (TPO). Deze materialen zijn geheel waterdicht en zorgen voor een lekvrije bescherming van je spullen. Hierdoor weet je zeker dat vocht geen kans krijgt om de tas binnen te dringen, zelfs als je regelmatig tijdens een buitje op je Harley-Davidson Wide Glide FXWG stapt. Verder heb je keuze uit een roltassen met een zachte of harde constructie. Een zachte variant is uiteraard lichter en flexibeler, maar een bagagerol met een harde kern biedt net iets meer bescherming. Verder kun je een harde bagagerol makkelijk op een staand systeem bevestigen.

Een bagagerol laat zich makkelijk vastzetten

Het vastzetten van een roltas op je Harley-Davidson is niet lastig, het is zelfs heel eenvoudig. Je kunt de tas vastzetten op het duozadel of bagagerek van je motor met behulp van een spin, spanbanden of een bagagenet. Zodra je op je bestemming bent aangekomen kun je de bagagerol snel losmaken en verder dragen door middel van de handgreep of de schouderriem. Bagagerollen zijn voorzien van kliksluitingen, ritsen of een klittenband sluitingen. Met deze sluitingen kun je de tas stevig vastzetten en dichtdoen. Ook kun je de verschillende vakken gebruiken om de inhoud van je tas te ordenen. Je hoeft alleen maar een bagagerol te kiezen die qua maat en stijl bij jouw Wide Glide FXWG past.

Ons uitgebreide assortiment aan roltassen

Voor drybags en roltassen van goede kwaliteit en betrouwbare merken ben je bij NR1 Motor aan het juiste adres. Het zijn geschikte tassen voor het opbergen van extra kleding, gereedschap en andere soorten spullen. De ongecompliceerde bevestiging en de flexibele pasvorm maken het een uitstekende oplossing voor het meenemen van meer bagage. Zoals je ziet hebben we een uitgebreid aanbod aan bagagerollen. We hebben het voor onze klanten een stukje makkelijker gemaakt door een selectie aan geschikte roltassen voor jouw Wide Glide FXWG uit 1984 weer te geven. Je hoeft dus alleen maar te bedenken naar welk volume je op zoek bent en welke stijl je aanspreekt. Bovendien profiteer je bij NR1 Motor van de beste prijzen en een snelle levering!