1987 Harley-Davidson Softail Custom FXSTC <span>Bumper</span>

1987 Harley-Davidson Softail Custom FXSTC Bumper

Tijdens het rijden krijgt je 1987 Harley-Davidson Softail Custom FXSTC aardig wat te verduren. Van rondvliegende takken en stenen tot zwaarder vuil. Daarbij kan het je zomaar overkomen dat je tijdens het parkeren ergens tegen aan stoot. zijn er bumpers waarmee je de voor- en achterkant van je Harley-Davidson Softail Custom FXSTC beter kunt beschermen. Een bumper voorkomt bijvoorbeeld beschadigingen aan kunststof onderdelen en je lampen. Daarbij beschermt een bumper de voor- of achterkant van je voertuig tegen stoten tijdens het parkeren of een aanrijding. NR1 Motor heeft een ruime selectie aan bumpers. Elk product is met zorg uitgekozen zodat jij als klant kunt vertrouwen op de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Neem direct een kijkje in ons aanbod aan voorbumpers, achterbumpers, bumperplaten en bumper montage sets.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Bumpers voor je Softail Custom FXSTC uit 1987 online bestellen

Voordat je op je 1987 Harley-Davidson Softail Custom FXSTC stapt is het belangrijk dat jij en je voertuig voorzien zijn van voldoende bescherming. Het is immers belangrijk dat je je bestemming veilig bereikt en onnodige schade voorkomt. Hiervoor is het belangrijk dat je alle onderdelen van je Harley-Davidson in topconditie houdt. Bij NR1 Motor tref je alle motor bescherming onderdelen die je nodig hebt. In deze categorie tref je bumpers om de voor- en achterkant van je voertuig te beschermen. Deze bumpers zijn geschikt voor het beschermen van je voertuig tegen stoten tijdens het parkeren of een kleine aanrijding. Het is daarom zeker geen slecht idee om je Harley-Davidson Softail Custom FXSTC te upgraden met robuuste bumpers.

Welke soorten bumpers levert NR1 Motor?

Tijdens het gebruik zal de bumper van je Softail Custom FXSTC slijten waardoor je voertuig niet langer optimaal beschermd is. Daarom is het verstandig om je bumper tijdig te vervangen. De meeste bumpers zijn vervaardigd van stalen buizen met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen deze bumpers goed tegen een stootje. We leveren volledige bumpers, voorbumpers, bumperplaten, achterbumpers, bumperframes en beschermbuizen. Bovendien heb je bij NR1 Motor keuze uit verschillende kleuren, stijlen en materialen, als stijlen. Zo hebben we bumpers met een eleganter uiterlijk alsook stoere exemplaren. Als je op zoek bent naar een eigentijdse bumper dan is een bumper met gekleurde poedercoating iets voor jou.

Waar moet ik opletten bij het kiezen van een bumper?

Dankzij de hoge dichtheid van de bumper kunnen ze goed schokken absorberen en dat is precies waarvoor een bumper nuttig is. Een ander punt waar een bumper aan moet voldoen is dat het niet gaat roesten. Met het natte klimaat van Nederland wil je immers voorkomen dat je bumper binnen de kortste keren is verroest. Ten slotte wil je een bumper die je gemakkelijk op je Harley-Davidson Softail Custom FXSTC kunt monteren. Gelukkig voldoet de nieuwste generatie bumpers veelal aan deze voorwaarden.

Hoe kan ik een bumper op mijn 1987 Harley-Davidson Softail Custom FXSTC monteren?

De voor- en achterbumpers zullen perfect aansluiten op je Softail Custom FXSTC. Daardoor zul je zien dat het monteren zo gebeurd is. Vrijwel alle bumpers uit ons aanbod worden inclusief montagemateriaal geleverd. We leveren echter ook losse montagesets. Om het monteren van een bumper nog eenvoudiger te maken kun je gebruik maken van zo’n montageset. Deze sets worden doorgaans inclusief installatiemateriaal geleverd en maken het monteren van een bumper bijzonder gemakkelijk. Ten slotte bieden we ook allerlei vervangende onderdelen voor bumpers.

NR1 Motor biedt een brede keuze

Bij het opstellen van ons aanbod kijken we altijd wat de markt te bieden heeft. Op basis daarvan selecteren we een brede keuze aan bumpers. In het bovenstaande overzicht vind je voorbumpers, achterbumpers en bumperplaten die compatibel zijn met je Softail Custom FXSTC uit 1987. Deze hardware is geschikt voor dagelijks gebruik en zal de kwetsbare onderdelen perfect beschermen. De bumpers bieden een grote slagvastheid en de fraaie afwerking voegt een esthetisch element toe. Je kunt met behulp van een bumper zelfs wat persoonlijkheid aan je voertuig toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan leuke kleuraccenten of een bepaalde stijl. We nodigen je uit om ons assortiment eens goed te bekijken. Onze online shop is elke dag voor je geopend!