1999 Harley-Davidson Sportster Sport XL1200S Uitlaatklem

De uitlaat bestaat uit diverse onderdelen, waaronder de uitlaatklem. Deze klem zorgt ervoor dat de verschillende componenten van het uitlaatsysteem op je 1999 Harley-Davidson Sportster Sport XL1200S correct zijn bevestigd. De uitlaatgassen kunnen extreme temperaturen bereiken en hoge druk uitoefenen op de uitlaat. Daarom is het belangrijk dat de uitlaatklem motor van hoge kwaliteit is. Je wilt immers de garantie hebben dat ze bestand zijn tegen hitte en trillingen. In ons assortiment vind je uitsluitend uitlaatklemmen van erkende leveranciers zoals Akrapovič, Drag Specialties en Moose Racing. Wat al deze merken met elkaar gemeen hebben, is dat veiligheid en betrouwbaarheid bij hen voorop staan. Bovendien zijn alle uitlaatklemmen op deze pagina geschikt voor jouw Sportster Sport XL1200S uit 1999.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Uitlaatklemmen voor je Sportster Sport XL1200S uit 1999 online bestellen

De functionaliteit van het uitlaatsysteem van je 1999 Harley-Davidson Sportster Sport XL1200S is afhankelijk van de juiste hardware, en de uitlaatklemmen vormen hier een belangrijk onderdeel van. Met een RVS uitlaatklem blijft de uitlaat immers stevig op zijn plek zitten, zodat het de uitlaatgassen efficiënt kan afvoeren. Na verloop van tijd kan deze klem echter beschadigd raken of eenvoudigweg slijten. Als je merkt dat de uitlaat speling begint te vertonen, kun je bij NR1 Motor een vervangende uitlaatklem bestellen. Wij bieden diverse opties die compatibel zijn met jouw Harley-Davidson.

Het belang van de uitlaatklem voor je 1999 Harley-Davidson Sportster Sport XL1200S

Met een uitlaatklem kun je de uitlaat aan je Harley-Davidson Sportster Sport XL1200S bevestigen, waardoor lassen niet nodig is. Het biedt een uiterst gemakkelijke en praktische manier om de uitlaat vast te zetten. Het is echter belangrijk dat de uitlaatklem motor van hoge kwaliteit is en compatibel is met je Sportster Sport XL1200S. Anders loop je het risico dat de uitlaat los kan komen te zitten, met alle gevolgen van dien. Een defecte of beschadigde uitlaatklem kan dit de luchtstroom belemmeren. Hierdoor zal het uitlaatproces van je tweewieler ontregeld raken. Dit kan leiden tot vermogensverlies en andere ongewenste problemen. Het is daarom belangrijk om regelmatig de conditie van de uitlaatklem te controleren en indien nodig te vervangen.

Je hebt keuze uit verschillende uitlaatklemmen voor je 1999 Harley-Davidson Sportster Sport XL1200S

Naast dat uitlaatklemmen uiteraard in maat van elkaar verschillen, heb je ook keuze uit diverse materialen. Er zijn klemmen van gefreesd aluminium, maar de meeste kiezen voor corrosiebestendige RVS uitlaatklemmen. Daarnaast kun je je Harley-Davidson Sportster Sport XL1200S voorzien van een uitlaatklem motor in de gewenste afwerking, bijvoorbeeld zwart gecoat of verchroomd. Wij hebben tevens verschillende opties in het aanbod opgenomen. Zo zijn er extra stevige uitlaatklemmen met een nog hogere klemkracht om lekken tegen te gaan. Of als je graag onderhoudt uitvoert, is er een klem die je gemakkelijk kunt demonteren en hermonteren. Zo kun je de uitlaat van je Sportster Sport XL1200S grondig reinigen. Bovendien leveren we een rubber dat je tussen de uitlaatdemper en uitlaatklem kunt plaatsen, zodat de demper niet beschadigd raakt.

De juiste maat uitlaatklem bepalen

De maat van de uitlaatklem motor is gebaseerd op de diameter van de uitlaatpijp. Je bevestigt de klem namelijk op deze pijp, waardoor de diameter overeen moet komen. Als je niet zeker weet wat de diameter is, of als je een ander type uitlaat hebt gemonteerd op je Harley-Davidson, dan kun je deze diameter opmeten. Een andere optie is om de handleiding van de fabrikant te raadplegen; daar zou de maat vermeld moeten zijn.

Zorgvuldig geselecteerde uitlaatklemmen

Met onze zorgvuldig geselecteerde uitlaatklemmen voor je 1999 Harley-Davidson Sportster Sport XL1200S ben je verzekerd van kwaliteit. Wat betreft duurzaamheid gaat er echter niets boven een RVS uitlaatklem. Onze klemmen maken de montage van je uitlaat eenvoudig en probleemloos, voor een sterke bevestiging. Daarbij zijn ze bestand tegen zowel extreme temperaturen als druk in het uitlaatsysteem. Daarom kun je vertrouwen op een lange levensduur en probleemloos gebruik. Wij leveren echter ook vele andere producten voor het uitlaatsysteem van je Sportster Sport XL1200S uit 1999. Bekijk ze eenvoudig in onze webwinkel die dag en nacht voor je geopend is.