2007 Harley-Davidson Dyna Low Rider FXDL/I <span>Bagagerek en Bagagedrager</span>

2007 Harley-Davidson Dyna Low Rider FXDL/I Bagagerek en Bagagedrager

Voor het meenemen van motor bagage op je 2007 Harley-Davidson Dyna Low Rider FXDL/I heb je een motor bagagerek of bagagedrager nodig. Een bagagerek maakt het bevestigen van bagage op je motor nou eenmaal stukken makkelijker. Deze robuuste bagagedragers zijn eenvoudig te monteren en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Daarnaast hebben we een handige sissy bar met een rugkussen die van pas komt als je regelmatig een bijrijder achter op je Harley-Davidson Dyna Low Rider FXDL/I hebt. Bovendien is het belangrijk dat het bagagerek zowel praktisch als stijlvol is. Je wilt natuurlijk geen bagagedrager die niet bij het design van je motor past. Gelukkig heeft NR1 Motor voor ieder wat wils, daarom heb je in onze online altijd voldoende keus.

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorbagagerekken voor je Dyna Low Rider FXDL/I uit 2007 direct online bestellen

Een veelvoorkomend probleem is een tekort aan ruimte voor bagage en een bijrijder. Met behulp van een motor bagagerek kun je meer ruimte aan je 2007 Harley-Davidson Dyna Low Rider FXDL/I toevoegen en toch voldoende plaats overhouden voor een passagier. Een motor bagagedrager heeft een solide ontwerp en een hoog laadvermogen. Ook is een bagagerek voorzien van verschillende bevestigingspunten voor het toevoegen van een bagagenet bijvoorbeeld. Bij ons kun je terecht voor diverse bagagerekken voor je Harley-Davidson zoals een buisvormige bagagedrager of een spatbord bagagerek.

Verschillende soorten bagagedragers voor je 2007 Harley-Davidson Dyna Low Rider FXDL/I

Op het gebied van bagagedragers heb je keuze uit een aantal montagemogelijkheden. Is je 2007 Harley-Davidson Dyna Low Rider FXDL/I al voorzien van een motorkoffer, kies dan voor een bagagerek voor op het deksel van een koffer. Door wat gaten in het deksel te boren kun je het rek bevestigen en gebruiken voor het vastzetten van nog meer bagage. Je kunt er ook voor kiezen om je Dyna Low Rider FXDL/I uit te rusten met een sissy bar. Wij hebben zowel sissy bars van stalen buizen als een exemplaar dat is gesneden uit een massieve stalen plaat. Beide opties zijn makkelijk te installeren en bieden ruimte voor bijvoorbeeld een motortas of reistas. Een sissy bar is overigens tevens goed te gebruiken om een passagier mee te nemen. Hiervoor leveren we extra comfortabele bagagerekken met een rugkussen of rugsteun. Voor de motorrijders die liever geen permanent bagagerek op hun Harley-Davidson hebben is er de flexibele bagagedrager. Het voordeel van deze uitvoering is dat je het bagagerek snel kunt verwijderen. Een flexibele bagagedrager bevestig je namelijk door hem in beugels te schuiven. Op deze manier hoef je het bagagerek niet constant op je motor te hebben. Ten slotte zijn er speciale uitvoeringen met bijvoorbeeld een achterlicht. Dit is ideaal als je regelmatig in het donker rijdt en je bagage het achterlicht van je motor blokkeert.

Ons advies bij het kiezen van een bagagerek

Het vervoeren van extra bagage kan een uitkomst zijn, maar niet iedereen vindt een bagagerek monteren altijd even handig. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse uitvoeringen te krijgen zodat een motor bagagedrager kunt kiezen die aansluit bij jouw wensen. Spreekt een bagagedrager die je aan de achterkant van het zadel monteert jou aan, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dit type bagagerek weegt niet veel en ze zijn heel compact en voordelig. Daarbij biedt een bagagerek voor aan de achterkant van het zadel vaak ruimte voor een á twee tassen. Een andere optie is een bagagerek voor op het deksel van een motorkoffer. Dit is uiteraard handig als je al een motorkoffer op je motor hebt. Houd er echter rekening mee dat als je veel zware bagage hebt, het vaak beter is om een bagagerek te kiezen wat je op de achterkant van je motor monteert. Het voordeel van zo’n bagagedrager is dat je het gewicht lager kunt hangen waardoor je je Harley-Davidson Dyna Low Rider FXDL/I beter kunt hanteren.

Wij hebben een compleet en scherp geprijsd assortiment

De ene motor is de andere niet, daarom is het aan ons de taak om onze klanten en zo compleet mogelijk aanbod te bieden. Wij vinden dat we hier goed in geslaagd zijn. We maken het je nog eens een stapje makkelijker door direct een selectie te maken van bagagerekken die compatibel zijn met jou Dyna Low Rider FXDL/I uit 2007. Naast bagagedragers voor op een motorkoffer of achter het zadel van je motor, leveren we nog een aantal andere uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan soloracks en handgreep rails of wat dacht je van een fraai verchroomd bagagerek. Ook hebben we een aantal bekende merken in huis zoals Hepco & Becker, Kappa en Givi. Wij nodigen je uit om ons gevarieerde aanbod aan bagagedragers voor je Dyna Low Rider FXDL/I te bekijken. NR1 Motor hanteert scherpe prijzen en een hoop producten zijn direct uit voorraad leverbaar.