2012 Harley-Davidson Fat Boy FLSTF/I <span>Valbeugel</span>

2012 Harley-Davidson Fat Boy FLSTF/I Valbeugel

Tijdens het dagelijks gebruik van je motor komt het nog wel eens voor dat je ergens tegen aan stoot. Gelukkig zijn er altijd dingen die je kunt doen om de kans op schade te verkleinen. Zo zijn valbeugels de perfecte accessoire om je 2012 Harley-Davidson Fat Boy FLSTF/I tijdens het rijden te beschermen tijdens een schuivertje of valpartij. Een valbeugel bestaat uit stevige buizen vervaardigd van een bestendig materiaal zoals staal. Voorkom hoge reparatiekosten door je Harley-Davidson Fat Boy FLSTF/I uit te rusten met een set valbeugels. We kennen valbeugels van vroeger vooral als lompe, grote buizen. Gelukkig is de nieuwste generatie valbeugels een lust voor het oog. Hier kun je terecht voor gestroomlijnde valbeugels met een optimale pasvorm. NR1 Motor heeft diverse toonaangevende merken zoals Givi, SW-Motech, Kappa en Hepco & Becker op voorraad.

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Valbeugels voor je Fat Boy FLSTF/I uit 2012 online bestellen

Hoewel valbeugels niet geheel noodzakelijk zijn, kunnen ze zeker van pas komen. Tijdens een ongeluk dienen ze als een extra bescherming voor de cruciale onderdelen van je voertuig. NR1 Motor heeft het beste wat de markt te bieden heeft. De valbeugels in ons aanbod verschillen met name qua formaat, uitvoering en kleur. Het zijn echter allemaal zeer degelijke en robuuste valbeugels waar je op aankunt. Dankzij het sterke materiaal zullen deze beugels je motor optimaal beschermen tegen schade van buitenaf. Neem direct een kijkje in ons assortiment en laat je verrassen door onze lage prijzen.

De nieuwste generatie valbeugels zijn optisch zeer aangenaam

Onze selectie aan valbeugels voor je 2012 Harley-Davidson Fat Boy FLSTF/I ziet er optisch mooi uit. Ze zijn eigenlijk niet meer te vergelijken met de valbeugels van vroeger. Een moderne valbeugel sluit mooi aan op de lijnen van je voertuig waardoor het haast niet opvalt. Hoewel de valbeugels er qua ontwerp sprongen op vooruit zijn gegaan, zijn er natuurlijk geen concessies gedaan op de bestendigheid. Alle motor beschermbeugels in ons aanbod bieden een optimale bescherming. Daarbij zijn de valbeugels model specifiek wat betekend dat ze een perfecte pasvorm voor je Fat Boy FLSTF/I uit 2012 hebben. De valbeugels zijn zodanig vormgegeven dat ze worden geïntegreerd in het ontwerp van je Harley-Davidson Fat Boy FLSTF/I. Het geavanceerde ontwerp is deskundig vervaardigd om alle belangrijke componenten van je motor te beschermen. De solide constructie kan tegen een stootje en heeft een lange levensduur.

Heeft mijn 2012 Harley-Davidson Fat Boy FLSTF/I valbeugels nodig?

De valbeugel vormt een barrière tussen het punt van impact en je Fat Boy FLSTF/I. De stabiele bevestigingspunten en lengte van de valbescherming vangen als het ware de klap op. Hierdoor wordt de impact van de val verspreid in plaats van geconcentreerd op een plaats. Dit laatste zorgt vaak voor veel grotere schade. Het is zonde als je een hoop geld kwijt bent voor het repareren of vervangen van onderdelen. Met een kleine investering kun je je Harley-Davidson beter beschermen tegen schade. Valbescherming komt onder andere van pas als je regelmatig op een ruw terrein rijdt. Daarnaast kun je valbeugels overwegen als de kans op vallen of glijden aanzienlijk is.

Hoe kan ik valbeugels op mijn 2012 Harley-Davidson Fat Boy FLSTF/I monteren?

Het monteren van valbeugels spreekt voor de meesten niet voor zich. Je zult er snel genoeg achter komen dat het bevestigen van valbescherming niet zo lastig is. Bij de levering ontvang je namelijk montagemateriaal en montage-instructies. De beste tip die we je kunnen geven is om de schroeven niet direct volledig vast te draaien. Plaats de valbeugel op je Fat Boy FLSTF/I en draai de schroeven losjes aan. Pas als alle schroeven losjes vastzitten kun je ze echt goed vastdraaien. Op deze manier weet je zeker dat de valbeugel goed past en eventueel aanpassingen maken.

Extra bescherming kan geen kwaad

Over het algemeen kan het bevestigen van valbeugels op je Harley-Davidson geen kwaad. Deze extra laag bescherming kan je zelfs een hoop gedoe besparen. Je moet er echter wel rekening mee houden dat een valbeugel wat weegt en extra gewicht aan je voertuig toevoegt. Valbeugels zijn verkrijgbaar in verschillende buisdiamaters en gewichten. Hoe zwaarder en breder de buis van de valbeugel, des te beter de bescherming. Het is dan ook logisch dat een crossmotor zwaardere valbeugels nodig heeft dan een motor die voor woon-werkverkeer wordt gebruikt. Verder is het belangrijk om te weten dat valbeugels niet alle onderdelen van je Harley-Davidson Fat Boy FLSTF/I beschermen. Daarom levert NR1 Motor naast valbeugels nog vele andere onderdelen op het gebied van motor bescherming. Er zijn overigens ook uitbreidingen op de standaard valbeugels te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan valbeugels die de brandstoftank of bepaalde kuiponderdelen beschermen. De markt heeft genoeg te bieden. Neem op je gemak een kijkje in de online winkel van NR1 Motor die doorlopend voor jou geopend is.