2012 Harley-Davidson Road King Classic FLHRC/I Audio & Speakers

Dankzij audio & speakers op je 2012 Harley-Davidson Road King Classic FLHRC/I kun je net wat meer genieten van lange ritten. Luisteren naar je favoriete muziek helpt om te ontspannen en zorgt ervoor dat de tijd voorbij vliegt. Daarnaast kun je de audio-installatie gebruiken om naar de instructies van je navigatie te luisteren. Wat betreft motor speakers heb je aardig wat keuze. Bij NR1 Motor zijn onder andere complete luidsprekersets en losse audio-onderdelen verkrijgbaar. Denk hierbij aan versterkers, audiokabels en een upgrade set om de kwaliteit te verbeteren. Alle producten in het onderstaande overzicht zijn compatibel met je Harley-Davidson Road King Classic FLHRC/I. Hierdoor kun je gemakkelijk de juiste audio & speakers bestellen, ongeacht je budget.

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Audio & Speakers voor je Road King Classic FLHRC/I uit 2012 online bestellen

Door audio & speakers te gebruiken kun je op een eenvoudige manier je rijervaring verbeteren. Door muziek te luisteren zullen zelfs de langste ritten een groot plezier worden. Bij NR1 Motor zijn er een tal van opties beschikbaar die compatibel zijn met je Road King Classic FLHRC/I. Of je nu op zoek ben naar een eenvoudig audiosysteem of een uitgebreide luidsprekerset, wij hebben het in huis.

Hier moet je opletten bij het bestellen van speakers

Ten eerste is het belangrijk dat de speakers voor je Road King Classic FLHRC/I goed tegen vocht en weer kunnen. Om schade door vocht te voorkomen is het belangrijk dat je voor een paar waterdichte speakers motor kiest. Weerbestendige speakers zijn bestand tegen barre weersomstandigheden en gaan daardoor langer mee. Ook is het handig als de speakers stofbestendig zijn om te beschermen tegen stof, vuil en zand. Verder is het niet onbelangrijk dat de luidsprekers voldoende volume hebben. Zo weet je zeker dat luide wind en weggeluid geen probleem zullen vormen. Houd daarom rekening met de wattage, oftewel het vermogen van de motor luidsprekers. Wanneer je met name door de natuur of op stille wegen rijdt volstaat een lager wattage. Voor drukke wegen met veel verkeer kun je beter speakers met een hoger wattage kiezen.

De juiste speakers voor je 2012 Harley-Davidson Road King Classic FLHRC/I kiezen

Het kiezen van de juiste speakers hoeft geen lastige klus te zijn. Bluetooth-connectiviteit is handig zodat je via je smartphone muziek kunt streamen en de navigatie kunt volgen. Motor speakers bluetooth zijn dus echt een uitkomst bij het afleggen van grote afstanden. Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je de luidsprekers op je Harley-Davidson Road King Classic FLHRC/I kunt monteren. Bekijk daarom of luidsprekers de juiste montagemogelijkheden beschikken. Neem ook in overweging of de speakers een ergonomisch ontwerp hebben. Als je op je Harley-Davidson zit wil je de speaker gemakkelijk kunnen bereiken en bedienen. Vergeet niet om de speaker uit te testen als je handschoenen draagt. Ten slotte is het niet verkeerd om te kijken of je een degelijke garantie krijgt.

Een versterker voor je 2012 Harley-Davidson Road King Classic FLHRC/I kan gunstig zijn

Met een versterker kun je de geluidskwaliteit van de speakers op je Harley-Davidson Road King Classic FLHRC/I verhogen. Dit elektronische apparaat verbetert zowel het volume als de helderheid door de uitgang van het audioapparaat te versterken. Over het algemeen heb je geen amplifier motor nodig gezien de meeste speakers al over een ingebouwde versterker beschikken. Er zijn echter motorrijders voor wie de geluidskwaliteit onvoldoende is. Een amplifier voor je Harley-Davidson kan in dit geval een geschikte oplossing zijn. Het is belangrijk om bij het kiezen van een versterker voor motor speakers rekening te houden met het vermogen. Een te lage versterker kan het geluid niet goed versterken, terwijl een te krachtige versterker de luidsprekers kan beschadigen. Ten slotte zijn versterkers beschikbaar met een verschillend aantal kanalen. Je hebt per speaker één kanaal nodig wat betekent dat je voor een audio-installatie met twee speakers een amplifier nodig hebt met minstens twee kanalen.

Wij hebben alles om de beste geluidservaring te realiseren

Naast onze uitgebreide selectie aan motor speakers, bieden wij ook diverse accessoires. Met deze audio-accessoires kun je de geluidsinstallatie op je Road King Classic FLHRC/I uit 2012 optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar versterkers, woofers of bekabeling, wij hebben alles in huis om de beste geluidservaring op jouw motor te realiseren. Bovendien kun je rekenen op een uitstekende klantenservice en een snelle en betrouwbare levering. Kies de motor speakers die het beste bij jouw passen en geniet tijdens je volgende rit van een verbeterde rijervaring met geweldige geluidskwaliteit.