1988 Honda XR 80 Kentekenplaatverlichting

In Nederland ben je verplicht om je 1988 Honda XR 80 van een verlicht kenteken te voorzien. Het voordeel is dat je zelf de vrijheid hebt om te kiezen hoe deze kentekenplaatverlichting eruitziet. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor eenvoudige led kentekenplaatverlichting motor of juist een vintage ontwerp. De meeste kentekenplaatverlichting motor is tegenwoordig duurzaam. Hierdoor gaan de lampjes lang mee en hoef je ze minder vaak te vervangen. Mocht je toch vervangende verlichting nodig hebben, dan kun je bij NR1 Motor terecht. Wij bieden een ruime keuze aan kentekenplaatverlichting die perfect past bij jouw XR 80 uit 1988. Bovendien voldoet al onze verlichting aan de wettelijke vereisten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je een boete krijgt.

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Kentekenplaatverlichting voor je XR 80 uit 1988 online bestellen

Door kentekenplaatverlichting op je 1988 Honda XR 80 te installeren, zorg je ervoor dat andere weggebruikers ook in het donker je kentekenplaat goed kunnen zien. Bij NR1 Motor hebben we een breed assortiment aan kentekenplaatverlichting motor. Hoewel deze lampjes klein en onopvallend zijn, bieden ze toch de nodige zichtbaarheid. Hierdoor kun je met een gerust hart in het donker rijden, wetende dat je Honda XR 80 voldoet aan de wettelijke eisen.

Kentekenverlichting verplicht is verplicht op je 1988 Honda XR 80

Het klopt dat kenteken verlichting motor verplicht is in Nederland en vrijwel heel Europa. Zoals vastgelegd in de Regeling Voertuigen, moet het kenteken van je Honda altijd goed zichtbaar en leesbaar zijn. Zonder kentekenplaatverlichting motor zou het kenteken in het donker niet zichtbaar zijn. Daarom moet je kentekenplaatverlichting branden zodra het stadslicht, dimlicht of groot brandt. Ook moet de verlichting ervoor zorgen dat het kenteken vanaf een afstand van 20 meter leesbaar is. Het is overigens niet de bedoeling dat de verlichting zo sterk is dat het andere weggebruikers verblind. Hinderlijke verlichting kan ervoor zorgen dat andere weggebruikers minder goed zicht hebben, wat gevaarlijke situaties kan veroorzaken.

Regels omtrent de kleur van de kentekenplaatverlichting

Het is belangrijk dat de kentekenplaatverlichting op je Honda XR 80 zo helder en kleurloos mogelijk is. Gekleurde kenteken verlichting motor kan de kleuren van het kenteken veranderen, waardoor het minder goed leesbaar is. Vandaar dat witte verlichting doorgaans de beste keuze is. Witte kentekenplaatverlichting motor is helder en zorgt ervoor dat je kenteken ook in het donker goed zichtbaar is. NR1 Motor biedt een assortiment van witte kentekenplaatverlichting voor je XR 80 aan dat voldoet aan de wettelijke vereisten.

LED verlichting is de beste keuze

Gelukkig zijn de tijden waarin je een fortuin moest uitgeven voor LED verlichting voorbij. Traditionele gloeilampjes waren niet goed bestand tegen de trillingen van je Honda XR 80, waardoor je ze voortdurend moest vervangen. LED verlichting presteert op dit gebied veel beter en gaat bovendien langer mee. In de praktijk hoef je de LED lampjes van je kentekenplaatverlichting daarom zelden of nooit te vervangen. Bovendien zorgen deze lampjes voor een heldere en gelijkmatige verlichting van de kentekenplaat. Je bestelt LED kentekenplaatverlichting voor je XR 80 tegen de laagste prijzen in onze webshop.

Kentekenplaatverlichting op je 1988 Honda XR 80 monteren

Je hebt verschillende opties om kentekenplaatverlichting op je Honda te monteren. De snelste en meest eenvoudige optie is om zelfklevende kentekenplaatverlichting te gebruiken. Maar het is betrouwbaarder om de verlichting op de kentekenplaat of kentekenplaathouder te monteren. Zo leveren wij onder andere een motor kentekenplaathouder met verlichting. Je kunt ook kiezen uit losse lichtbalkjes met meerdere LED-lampjes of bouten met ingebouwde lampjes. Beide opties zijn stevig te bevestigen op de kentekenplaat. Bovendien bieden we speciale montageplaten aan die geschikt zijn voor diverse soorten kentekenplaatverlichting.

Uitstekende kwaliteit en grondig getest

Ons assortiment aan kentekenplaatverlichting motor is niet alleen van uitstekende kwaliteit en grondig getest, maar biedt ook veel verschillende opties. Of je nu op zoek bent naar kentekenplaatverlichting zonder montagebeugel, of juist een complete set inclusief bevestigingsmateriaal, bij NR1 Motor ben je aan het juiste adres. Aarzel niet langer en bestel vandaag nog kentekenplaatverlichting voor je XR 80 uit 1988 bij ons. Met snelle levering en de scherpste prijzen ben je verzekerd van de beste service en kwaliteit.