1992 Honda CR 500 R Stuurrol

Een stuurrol, ook wel bar pad genoemd, is een enigszins zachte rol die je om het stuur van je 1992 Honda CR 500 R kunt plaatsen. Op deze manier kan de stuurrol het gezicht beschermen, mocht je hoofd onverhoopt het stuur raken. We kunnen met zekerheid zeggen dat de kosten van een stuurrol een stuk lager uitvallen dan die van de tandarts. Daarom is het een zeer slimme investering voor elke liefhebber van motorcrossen. In het assortiment van NR1 Motor vind je een ruime selectie van stuurrollen voor je CR 500 R uit 1992. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en ontwerpen, waaronder varianten met het logo van je favoriete motormerk.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Moose Racing Crossbar pad 1992 Honda CR 500 R
    Momenteel niet leverbaar

1 product

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Stuurrollen voor je CR 500 R uit 1992 online bestellen

Motorcrossen en offroad rijden op je 1992 Honda CR 500 R brengen veel plezier en adrenaline met zich mee. Al deze voordelen hebben echter ook nadelen, omdat ze het risico op een ongeluk met zich meebrengen. Het goede nieuws is dat je met de juiste uitrusting, zoals een stuurrol, jezelf kunt beschermen. Het is een kleine investering waar je bij een ongeval maar al te dankbaar voor zult zijn. Bekijk ons assortiment aan stuurrollen gemakkelijk online en bestel een optie voor je Honda die volledig aan je wensen voldoet.

Rijd met vertrouwen met een stuurrol op je 1992 Honda CR 500 R

Een stuurrol, ook wel bekend als een stuurkussen, is een beschermend accessoire dat je rond het stuur van je Honda CR 500 R kunt bevestigen. Het voornaamste doel is bescherming bieden bij een mogelijke impact, met name om letsel aan het gebit en de kaak te verminderen. Stuurrollen hebben een licht ontwerp, waardoor ze geen gewicht toevoegen aan je CR 500 R. Het gebruikte materiaal is ook ontworpen om geen water op te nemen, wat belangrijk is voor het behoud van de effectiviteit van de stuurrol. Desondanks zal het stuurkussen na verloop van tijd slijten, waardoor het niet meer optimaal kan beschermen. In dat geval is het raadzaam om het stuurkussen te vervangen.

Het belang van een stuurrol

Een stuurrol fungeert als een zachte buffer tussen het stuur van je 1992 Honda CR 500 R en je hoofd. Ze zijn vaak gevuld met schokabsorberend materiaal dat de impact dempt en de kracht van de botsing vermindert. Zo beschermt deze zachte padding de kaak, het gebit en de rest van het gezicht. Bij een onverwachte botsing of val loop je al snel het risico dat je met je hoofd tegen het harde metaal van het stuur valt. Dit kan leiden tot ernstige verwondingen. Om jezelf pijn en hoge medische kosten te besparen, raden we je daarom aan een stuurrol op je Honda te gebruiken. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een ruime selectie van ontwerpen en stijlen, dus dat is geen excuus!

Bescherm jezelf en personaliseer je 1992 Honda CR 500 R

Hoewel een stuurrol in de eerste plaats is ontworpen voor bescherming, kun je het ook uitstekend gebruiken om je Honda CR 500 R te personaliseren. Stuurrollen zijn namelijk verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en met opvallende ontwerpen. Of je nu kiest voor een kleurrijke print of een merklogo, het zal je CR 500 R zeker laten opvallen in een zee van andere motoren. Bovendien zijn er zelfs stuurrollen die je binnenstebuiten kunt keren, zodat je kunt afwisselen met het ontwerp.

Rijd vol vertrouwen met een stuurrol

Steeds meer motorrijders wagen zich aan avontuurlijke ritten op ruiger terrein en hogere snelheden. Hoewel dit een flinke dosis adrenaline met zich meebrengt, kan het ook leiden tot ernstigere ongevallen. De stuurrol is het product dat het verschil kan maken tussen een blauwe plek en een kostbare tandartsrekening. Voor een bescheiden prijsje kun je jouw 1992 Honda CR 500 R al uitrusten met een stuurrol. Waarom zou je je veiligheidsuitrusting niet compleet maken met zo'n stijlvol stuurkussen? Wij kunnen elk type stuurrol leveren dat je wenst, of het nu een universele variant is of een specifieke stuurrol BMW. Neem een kijkje in ons assortiment en maak de juiste keuze voor jouw CR 500 R uit 1992.