2012 Honda PCX 150 Motorhoezen

Met behulp van de juiste motorhoes voor je 2012 Honda PCX 150 kun je op de lange termijn aardig wat kosten besparen. Motorhoezen zijn namelijk ontwikkeld om je voertuig tegen allerlei elementen te beschermen. Bij het kiezen van een motorhoes is het verstandig om rekening te houden met de maatvoering en de kwaliteit van het materiaal. Je zult ook zien dat er een belangrijk verschil is tussen een motorhoes voor binnen of buiten. Een motorhoes binnen zal met zijn ademende vermogen je Honda PCX 150 weren van stof. Een motorhoes buiten daarentegen is juist ontworpen om waterdicht te zijn. In het onderstaande overzicht vind je alle motorhoezen voor binnen en buiten die compatibel zijn met jouw Honda. Maak je keuze en bestel je motorhoes direct online in onze webshop.

16 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. DS Covers Motorhoes Buiten Delta
    DS Covers Motorhoes Buiten Delta Universeel product
    € 49,50 - € 57,50 € 59,96 - € 59,96
  2. DS Covers Motorhoes Binnen Fox
    DS Covers Motorhoes Binnen Fox Universeel product
    € 32,95 - € 45,50 € 39,95 - € 45,50
  3. Nelson-Rigg Motorhoes Buiten Falcon Defender 2000
    Nelson-Rigg Motorhoes Buiten Falcon Defender 2000 Universeel product
    € 108,71 - € 149,95 € 156,03 - € 162,53
  4. Nelson-Rigg Motorhoes Buiten Deluxe
    Nelson-Rigg Motorhoes Buiten Deluxe Universeel product
    € 64,95 - € 78,50 € 74,75 - € 86,64
  5. Oxford Dormex Indoor Motorhoes
    Oxford Dormex Indoor Motorhoes Universeel product
    € 32,95 - € 38,50 € 37,95 - € 42,95
  6. Nelson-Rigg Motorhoes Buiten Falcon Defender 400 & 500
    Nelson-Rigg Motorhoes Buiten Falcon Defender 400 & 500 Universeel product
    € 96,95 - € 119,95 € 104,00 - € 130,03
  7. Nelson-Rigg Motorhoes Binnen DC505
    Nelson-Rigg Motorhoes Binnen DC505 Universeel product
    € 45,95 - € 55,50 € 49,34 - € 59,75
  8. DS Covers Scooterhoes Binnen Barr
    DS Covers Scooterhoes Binnen Barr Universeel product
    € 28,75 - € 32,95 € 34,95 - € 39,95
  9. DS Covers Scooterhoes Buiten Cup
    DS Covers Scooterhoes Buiten Cup Universeel product
    € 45,25 - € 49,50 € 54,95 - € 59,96

16 producten

16 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorhoezen voor een PCX 150 uit 2012 online bestellen

Goed voor je 2012 Honda PCX 150 zorgen gaat verder dan een onderhoudsbeurt. Ook bij het stallen of parkeren moet je de nodige stappen ondernemen. Allereerst is het belangrijk dat je motor stabiel staat en niet om kan vallen. Daarnaast is het relevant dat je de juiste motorhoes gebruikt. Bij regen is een waterdichte motorhoes de oplossing, maar een Honda die voornamelijk binnen staat heeft een ademende hoes nodig. Laat je goed informeren over de verschillende motorhoezen en investeer in een hoes van degelijke kwaliteit. Bij NR1 Motor begrijpen we wat jouw voertuig nodig heeft. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen voor advies bij het kiezen van een beschermhoes motor.                                                                

Het belang van het afdekken van je 2012 Honda PCX 150

Als je van plan bent om je PCX 150 voor een langere periode weg te zetten dan is het verstandig om hem af te dekken. Doe je dit niet dan loop je het risico dat je motor vuil wordt, de onderdelen gaan roesten of dat de lak verbleekt. Een motorhoes biedt namelijk bescherming tegen vuil, regen, zonlicht en stof. Het is overigens wel belangrijk dat je een motor afdoekhoes gebruikt en niet bijvoorbeeld een zeildoek. Materialen die niet voor een motor gemaakt zijn kunnen krassen achterlaten en hebben niet de juiste pasvorm.

Roest voorkomen met behulp van een motorhoes

Met een waterbestendige motorhoes voor buiten kun je wel degelijk roest op je 2012 Honda PCX 150 voorkomen. Hiervoor gebruik je het beste een motorhoes buiten in plaats van een motorhoes binnen. Roest ontstaat wanneer de ijzerlegeringen in het materiaal reageren op vocht en zuurstof. Je kunt dit voorkomen door het voertuig goed af te dekken. Kies een motorhoes die wat betreft het formaat perfect op je Honda PCX 150 past. Verder is het van belang dat je een motorhoes van hoge kwaliteit gebruikt. De hoes moet op zijn minst waterbestendig zijn en over ventilatiegaten beschikken. Het ademende vermogen zorgt namelijk voor een effectieve afvoering van vocht. Vergis je niet, roest is niet alleen een probleem voor motorfietsen in een buitenstalling. Voertuigen die in een vochtige garage staan kunnen net zo goed te maken krijgen met roestvorming. Om dit probleem op te lossen heeft NR1 Motor ook motorhoezen voor binnen.

Hulp bij het kiezen van de juiste motorhoes voor een 2012 Honda PCX 150

Het kiezen van de juiste motorhoes kan best een uitdaging zijn, zeker gezien de hoeveelheid keus. Wij raden je aan om bij het bestellen van een motorhoes voor je Honda te letten op de pasvorm, UV-bestendigheid, waterdichtheid, hittebestendigheid en opbergwijze. De pasvorm is belangrijk omdat een te grote motorhoes vaak niet blijft zitten en een te kleine hoes niet alle onderdelen bedekt. Waterdichtheid is essentieel, want vocht kan tot roest leiden. Daarnaast wil je een motorhoes die optimaal beschermt tegen hitte en Uv-straling. De warmte en straling van de zon kan niet alleen de lak verbleken, het is ook slecht voor de banden. Door de warmte zetten de banden uit wat de druk op de bandwand verhoogd. Wanneer dit te lang aanhoudt kunnen de banden barsten of zelfs scheuren. Tot slot is het handig als je de motorhoes compact kunt opbergen en meenemen. Bij NR1 Motor heb je volop keuze uit motorhoezen die inclusief een draagtas of opbergzak worden geleverd.

Dek een te warme of natte motor niet direct af

Als je eenmaal de juiste motorhoes hebt gevonden ben je er nog niet. Er zijn namelijk een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Ten eerste geeft een slordig bevestigde motorhoes een slordig resultaat. Neem zo veel tijd als nodig is om de hoes juist te bevestigen. En hoewel een motorhoes aardig bestendig is, kun je hem beter niet over een te hete uitlaat hangen. Wacht na een lange rit op je PCX 150 dus even tot hij is afgekoeld. Voor motorrijders die geen tijd hebben om te wachten is een hittebestendige motorhoes een oplossing. Met deze motor afdekhoes hoef je niet te wachten tot je voertuig helemaal is afgekoeld en kun je hem eerder afdekken. Daarnaast is het niet verstandig om je Honda PCX 150 direct af te dekken als hij nat is. Ondanks de ventilatiegaten zal het aardig wat tijd kosten om te drogen. Anderzijds is het niet goed om een natte motorhoes op te vouwen en weg te leggen. Laat de beschermhoes motor eerst opdrogen om schimmelvorming te voorkomen. We hopen je goed geïnformeerd te hebben bij het kiezen van een motorhoes. Neem direct een kijkje in ons aanbod met geschikte motorhoezen voor je PCX 150 uit 2012.