2013 Honda CB 500 F Motor Seatcovers en Duozit

Af en toe een passagier meenemen in de duozit van je 2013 Honda CB 500 F is super handig. Een hoop motorrijders vinden de duozit echter niet mooi staan. Gelukkig biedt NR1 Motor de oplossing met onze handige duozit seatcover. Je schuift deze seatcover in een paar minuten over de duozit, waardoor het lijkt alsof deze er niet meer is. Tegelijkertijd verlies je de functionaliteit van de duozit niet zodat je hem als je wilt nog kunt gebruiken. Het ontwerp van onze seatcovers sluit perfect aan op je CB 500 F uit 2013. Hierdoor zijn ze bijzonder gemakkelijk te gebruiken. Bovendien heeft NR1 Motor verschillende kleuren en modellen duozit motor seatcovers beschikbaar. Kies de cover die het beste bij je past en bestel deze direct online.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motor Seatcovers en Duozits voor je CB 500 F uit 2013 online bestellen

Geef je 2013 Honda CB 500 F een sportieve make-over met een duozit seatcover van NR1 Motor en tover de duozit om tot een single-seater. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en stijlen zodat je zelf een gepersonaliseerde look kunt samenstellen. We hebben ook onbespoten seatcovers die je zelf kunt bespuiten. Zo zullen ze perfect matchen met de kleur van je Honda.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een seatcover?

Bij het kiezen van een motor zadelhoes of seatcover zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk dat je een model kiest dat past bij jouw wensen en behoeften. Wil je de seatcover gebruiken om het uiterlijk van je tweewieler te verbeteren? Kies dan een model dat aansluit bij de stijl van je 2013 Honda CB 500 F. Als je een kapotte of versleten duozit wilt verdoezelen, is een zadelhoes motor de ideale oplossing. Zo ziet de duozit van je Honda CB 500 F er weer als nieuw uit en het is een stuk voordeliger dan de complete duozit vervangen.

Een seatcover op je 2013 Honda CB 500 F bevestigen

Het bevestigen van een seatcover op je CB 500 F is doorgaans zo gedaan. Je kunt de seatcover in de meeste gevallen gewoon over de duozit motor schuiven. Zo kun je in slechts enkele minuten genieten van een nieuwe look. De “ready to fit” seatcovers zijn gemakkelijk in gebruik en blijven stevig zitten. Zo kun je zonder zorgen rijden en moeiteloos wisselen tussen de seatcover en het zadel.

Kies een modelspecifieke seatcover voor je 2013 Honda CB 500 F

De meeste seatcovers zijn modelspecifiek en worden dus voor een bepaald merk en model motorfiets ontworpen. Dit is ook logisch, omdat de seatcover naadloos moet aansluiten op de contouren van je Honda CB 500 F. Het selecteren van een modelspecifieke seatcover garandeert namelijk de beste pasvorm en veiligheid. Als de seatcover niet goed past, kan deze verschuiven tijdens het rijden wat gevaarlijke situaties kan opleveren. Bestel daarom een seatcover uit het bovenstaande overzicht, zodat je zeker weet dat de cover compatibel is met je CB 500 F.

Ontworpen van stevig & slagvast ABS plastic

Het merendeel van de seatcovers voor je 2013 Honda CB 500 F zijn ontworpen van slagvast ABS plastic. Dit duurzame materiaal sluit naadloos aan op de originele kuipdelen, die vaak ook van ABS plastic zijn vervaardigd. Als jouw originele seatcover versleten of beschadigd is, hoef je je geen zorgen te maken. Bij NR1 Motor hebben we namelijk de beste duozit motor seatcover in het assortiment. Onze zadelhoezen zijn van uitstekende kwaliteit en passen perfect op jouw CB 500 F uit 2013.