Highsider Akron-RS Kentekenplaathouder 2004 Suzuki SV 1000

Fabrikant: Highsider

Modelspecifiek. Dit product past op de:

  • Suzuki SV 1000 S [BX1111] (2004-2005)
Wijzig motor
€ 73,50 - € 91,95 € 81,29 - € 101,63
SKU: HSD-R0097
EAN:
Selecteer opties voor de levertijd

Gratis verzending NL en BE boven € 75

Retourneren binnen 30 dagen

Laagste prijs garantie van Nederland

Klantbeoordeling 4.5/5

Betaal in 3 keer zonder extra kosten met in3

Omschrijving

De Akron-RS en Akron-RS Pro kentekenplaathouders van Highsider passen zich door het ontwerp perfect aan de lijnen van je motorfiets aan. De merk en model specifieke beugel van de Akron-RS en Akron-RS Pro maakt montage op de originele bevestigingspunten van de motorfiets mogelijk en zijn dus een vervanging zonder verder boren of snijden.

Om beschadiging van draden te voorkomen, zijn alle doorvoeren met scherpe randen beschermd door een rubberen membraandoorvoer. De kentekenplaat is gemaakt van plaatstaal en 2 mm dik. Het precieze snijden gebeurt met laser. Na het afkanten volgt nog de weerbestendige zwarte poedercoating. Dit zorgt voor een optimale pasvorm en duurzaamheid.

Door de traploze verstelling kun je de plaat zonder boren in de gewenste positie brengen. Om de plaat in deze positie te houden, is er een extra borgschroef aanwezig. De richtingaanwijzerbeugels van de Akron-RS en Akron-RS Pro zijn in de breedte verstelbaar en dus geschikt voor elk type accessoire richtingaanwijzers. Met deze verstelmogelijkheid pas je de stand van de richtingaanwijzers aan de meest uiteenlopende kentekenplaten aan. Om de richtingaanwijzers zonder scheiding van de kabelboom te kunnen monteren, zijn de gaten van 8 mm aan de zijkant voorzien van een sleuf.

Ook de positie van de reflector kun je individueel aanpassen via een schuif. Aanpassing aan de verschillende uitvoeringen van EU kentekenplaten is dus geen probleem. Om de kentekenplaat stevig vast te schroeven en trillingen te verminderen worden twee rubberen ringen meegeleverd. Een andere rubberen buffer ondersteunt de kentekenplaat aan de onderkant.

In de Pro uitvoering van de AKRON-RS wordt de zeer kleine, uit hoogwaardig aluminium gefreesde Highsider kentekenverlichting met montageplaat en draagarm meegeleverd. De beugel is in hoogte verstelbaar en ontworpen om montage in de wettelijk vereiste positie mogelijk te maken.

Kenmerken:

  • Merk en model specifieke kentekenplaathouder
  • Traploos verstelbare richtingaanwijzerhouder
  • Gegroefde richtingaanwijzerhouder voor eenvoudige montage zonder kabelscheiding
  • Traploos verstelbare reflector met E-keurmerk
  • Geschikt voor Europese kentekenplaten
  • Traploos instelbare kantelhoek
  • Extra schroef voor optimale positiebeveiliging
  • Eenvoudige montage zonder verdere stappen (bijv. boren)
  • Eenvoudige montage van de kentekenplaat door slobgaten

Inbegrepen bij de Akron-RS en Akron-RS Pro zijn:

  • Merk en model specifieke beugel met montagedelen
  • Akron-RS/RS-Pro kentekenplaathouder
  • Verstelbare richtingaanwijzersteunen
  • Reflector met verstelbare houder en E-keurmerk
  • Installatie-instructies

Noot: Voor de originele richtingaanwijzers is optioneel een speciale richtingaanwijzerhouder leverbaar. Als er zijreflectoren op de originele kentekenplaathouder zijn gemonteerd, moeten deze op een geschikte plaats worden teruggeplaatst of door nieuwe worden vervangen.

Tip: Mocht je geen merk en model specifieke kentekenplaathouder voor jouw motorfiets hebben gevonden, dan zijn de universele kentekenplaathouders van Highsider, die in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn, zeker een goed alternatief.

Specificaties
Fabrikant
Highsider
Materiaal
Staal
Kleur
zwart
Pasvorm motor
Alle opties

Reviews (2)Reviews (2)

Schrijf een review voor: Highsider Akron-RS Kentekenplaathouder
Uw waardering

ProductvragenVragen