2005 Kawasaki Vulcan VN 1500 Drifter Stuurverhogers

Hoewel je 2005 Kawasaki Vulcan VN 1500 Drifter op veel fronten wellicht uitstekend presteert, kan het zijn dat de rijpositie wat te wensen overlaat. Je kunt de maat van je tweewieler niet aanpassen, maar er zijn wel accessoires die kunnen helpen zoals een stuurverhoger. Dankzij dit hulpmiddel kun je het stuur een stuk hoger plaatsen, zodat je een meer ontspannen positie kunt aannemen. Er zijn handige klemmen waarmee je de stuurverhoger motor kunt installeren, zodat je geen grote aanpassingen hoeft te doen. Op deze manier kun je op een betaalbare manier ongemak aan je handen, polsen, schouders of rug voorkomen. Bovendien bieden wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige stuurverhogers motor voor je Vulcan VN 1500 Drifter uit 2005.

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. SW-Motech Stuurverhogers Barback-Set
    SW-Motech Stuurverhogers Barback-Set Universeel product
    € 48,50 - € 135,95 € 52,95 - € 147,95
  2. SW-Motech Stuurverhogers
    SW-Motech Stuurverhogers Universeel product
    € 33,95 - € 163,95 € 36,95 - € 178,95
  3. SW-Motech Variabele Stuurverhogers
    SW-Motech Variabele Stuurverhogers Universeel product
    € 115,95 - € 122,95 € 126,95 - € 133,95
  4. Ritz Riser Straight
    Ritz Riser Straight Universeel product
    € 147,95 - € 267,50
  5. Highway Hawk Tech Glide Risers 'Pull Back'
    Highway Hawk Tech Glide Risers 'Pull Back' Universeel product
    € 124,95 - € 143,95 € 146,37 - € 175,66
  6. Ritz Riser Pullback
    Ritz Riser Pullback Universeel product
    € 193,95 - € 289,00
  7. Highway Hawk Riserset Spartican
    Momenteel niet leverbaar

9 producten

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Stuurverhogers voor je Vulcan VN 1500 Drifter uit 2005 online bestellen

Hoe hoog je je handen houdt tijdens het rijden op je 2005 Kawasaki Vulcan VN 1500 Drifter heeft stiekem meer invloed op je rijcomfort dan je zou denken. Daarom kunnen stuurverhogers een cruciale rol spelen in het verbeteren van je algehele rijervaring. Ze bieden je de mogelijkheid om je handen hoger en dichter bij je lichaam te plaatsen. Bovendien weegt een stuurverhoger motor bijna niets, omdat je geen onnodig gewicht aan je Kawasaki wilt toevoegen. Ondanks hun lichte gewicht zijn ze echter bijzonder sterk en bestand tegen corrosie en roest. Wij bieden namelijk uitsluitend stuurverhogers motor gemaakt van duurzame materialen, zodat je er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben.

De voor- en nadelen van een stuurverhoger voor je 2005 Kawasaki Vulcan VN 1500 Drifter

Met behulp van een stuurverhoger kun je de ergonomie van je Kawasaki Vulcan VN 1500 Drifter verbeteren. Ze stellen je namelijk in staat om je handen hoger te positioneren, waardoor je minder ongemak ervaart. Je zult meestal een meer ontspannen rijhouding aannemen door je gewicht iets naar achteren te verplaatsen. Dit kan met name bij langere motorritten een groot verschil kan maken. Bovendien kun je dankzij een stuurverhoger motor meer controle ervaren doordat je precies zo kunt zitten als het beste bij jou past. Dit kan bijdragen aan een gemakkelijkere besturing van je Vulcan VN 1500 Drifter.

Wanneer je aanpassingen maakt aan het stuur, bijvoorbeeld met een stuurverhoger, moet je mogelijk de kabels verlengen. Het stuur van je Kawasaki is namelijk voorzien van diverse instrumenten. Echter, de standaard kabels van deze instrumenten zijn soms net lang genoeg en bieden niet altijd voldoende ruimte voor een verhoging. In dat geval kunnen wij uiteraard langere kabels leveren. Houd er ook rekening mee dat stuurverhogers motor mogelijk minder geschikt zijn als je juist een meer agressieve rijhouding wilt. Stuurverhogers zijn namelijk gericht op het verbeteren van comfort en controle in een meer ontspannen zithouding.

De geschikte stuurverhoger voor je 2005 Kawasaki Vulcan VN 1500 Drifter bestellen

Doordat je de specificaties van je Kawasaki Vulcan VN 1500 Drifter hebt ingevuld, kunnen wij je voorzien van een compleet overzicht van compatibele stuurverhogers. Maar ook als je een upgrade hebt uitgevoerd aan het stuur van je tweewieler, kunnen wij het geschikte product leveren. Er zijn namelijk voldoende universele stuurverhogers motor die in dat geval uitkomst bieden. Wel is het belangrijk dat je bedenkt hoeveel je het stuur wilt verhogen en of je mogelijk nieuwe kabels nodig hebt als gevolg daarvan. Over het algemeen bieden de meeste kabels voldoende lengte voor een verhoging van 2 à 3 centimeter. Dit kun je controleren door het stuur los te schroeven en uit te testen hoe hoog je het kunt plaatsen.

Verschillende soorten stuurverhogers

Motor stuurverhogers hebben doorgaans een clip-on ontwerp met klemmen, zodat je het stuur eenvoudig in de gewenste positie kunt afstellen. We leveren echter ook stuurverhogers waarmee je het stuur in nog veel meer posities kunt plaatsen. Met zulke draaibare stuurverhogers voor je Vulcan VN 1500 Drifter kun je het stuur niet alleen omhoog zetten, maar ook omlaag, evenals naar je toe of van je af plaatsen.

Een stuurverhoger kan verlichting bieden bij lichamelijk ongemak

Als je regelmatig ongemak ervaart tijdens het rijden op je Kawasaki, bieden stuurverhogers mogelijk de oplossing. Een oncomfortabele houding kan namelijk resulteren in extra druk op gewrichten en spieren, wat zelfs tot blessures kan leiden. Door gebruik te maken van een stuurverhoger creëer je een positie die verlichting biedt, zelfs bij bestaande blessures of lichamelijk ongemak. Hierdoor vergroot je aanzienlijk het rijplezier. Bovendien dragen stuurverhogers bij aan je veiligheid, aangezien een comfortabele zitpositie de kans op afleiding door ongemakken vermindert.

Bij NR1 Motor kom je geen keuze tekort

Wij bieden een uitgebreide selectie stuurverhogers motor waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er onder andere zwarte en chromen exemplaren die passen bij het stuur van je 2005 Kawasaki Vulcan VN 1500 Drifter. Daarbij zijn onze stuurverhogers beschikbaar voor verschillende toepassingen. En dat is nog niet alles, want we leveren ook het benodigde montagemateriaal, waaronder stuurklemmen en adapters. Het is belangrijk dat je de stuurverhoger motor stevig bevestigt, zodat deze tijdens het rijden niet kan draaien of bewegen. Bovendien hebben we een breed scala aan handige producten met betrekking tot de stuurverhoger voor je Vulcan VN 1500 Drifter uit 2005, zoals verlengers en complete stuurverhoger sets.