2015 Keeway Cityblade 125 Claxon

Je bent wettelijk verplicht om je 2015 Keeway Cityblade 125 van een claxon te voorzien. Als je merkt dat je claxon motor niet het juiste geluid produceert, is het verstandig om deze zo snel mogelijk te vervangen. Wat betreft de prijs hoef je het niet te laten, er zijn namelijk genoeg betaalbare claxons verkrijgbaar. Daarnaast kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Voor degenen die het standaard geluid niet voldoende vinden, zijn er luchthoorns waarmee je extra goed hoorbaar bent. Bij NR1 Motor vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige claxons voor je motor uit het jaar Cityblade 125 uit 2015. Bestel een vervangende motor claxon in onze webshop en profiteer van onze voordelige prijzen.

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motor claxons voor je Cityblade 125 uit 2015 online bestellen

Tijdens onze rijlessen leren we het belang van het goed in de gaten houden van andere weggebruikers. Naast richtingaanwijzers en remlichten, speelt de claxon motor ook een cruciale rol. In situaties waarin je plotseling moet remmen of wilt versnellen, kun je met behulp van de claxon de aandacht van anderen trekken. Voor jouw eigen veiligheid is het daarom verstandig om een goed functionerende motor claxon op je 2015 Keeway Cityblade 125 te hebben. Bij NR1 Motor bieden we een uitgebreide selectie van duurzame en betrouwbare claxons waaruit je kunt kiezen.

De werking van de claxon op je 2015 Keeway Cityblade 125

De claxon motor op je Keeway werkt met behulp van een veerstalen membraan dat trilt en geluid produceert. Een veelvoorkomende moderne variant is de ronde diafragmahoorn. Deze variant bestaat uit een stalen diafragma en een kleine elektromagneet. Wanneer je op de claxonknop op het stuur drukt, activeer je de elektromagneet die vervolgens aan het diafragma trekt. Het trillende diafragma creëert een constante toon en verbreekt een reeks contactpunten. Dit proces zorgt ervoor dat het diafragma terugkeert naar zijn oorspronkelijke staat. Er zijn ook claxons met een gekrulde trompet over het diafragma, bekend als slakkenhoorns, die het geluid versterken. Ten slotte zijn er luchthoorns die worden aangedreven door een miniatuurcompressor om een extra luid geluid te produceren.

De claxon onderhouden

Hoewel een motor claxon niet veel onderhoud vereist, is het toch belangrijk om deze regelmatig te controleren. Ophoping van vuil, corrosie en slijtage kunnen de werking ervan namelijk beïnvloeden. Daarom is het handig om de claxon op je Keeway Cityblade 125 regelmatig schoon te maken. Controleer tevens of de claxon motor naar behoren werkt en nog stevig vastzit. Aangezien claxons niet veel kosten, is het verstandig om een versleten claxon direct te vervangen door een nieuw exemplaar. Bij NR1 Motor vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige claxons voor je Cityblade 125. Er zijn verschillende stijlen verkrijgbaar, zodat je gemakkelijk een claxon met de juiste uitstraling kunt kiezen.

NR1 Motor heeft een uitgebreid assortiment aan claxons voor je 2015 Keeway Cityblade 125

In het assortiment van NR1 Motor vind je een uitgebreide selectie aan claxons voor je Keeway Cityblade 125. Of je nu op zoek bent naar een sportieve claxon of een discrete variant, we hebben het allemaal. Daarnaast bieden we de perfecte oplossing voor degenen die niet tevreden zijn met het huidige geluid van hun claxon motor. Onze luchthoorns produceren namelijk een zeer krachtig geluid. We hebben zelfs dubbele trompet-luchthoorns als alternatief voor de traditionele motor claxon. Deze universele luchthoorns leveren een indrukwekkende waarschuwingsstoot van maar liefst 128 dB. Kortom, bij NR1 Motor zorgen we ervoor dat je altijd de juiste keuze hebt voor een krachtige geluidsoplossing op je Cityblade 125.

Vergroot je veiligheid met een tweede claxon

Je kunt overwegen om een tweede claxon aan je Cityblade 125 uit 2015 toe te voegen om je veiligheid te vergroten. Terwijl de meeste auto's zijn uitgerust met een dubbele claxonopstelling, hebben de meeste motoren slechts één claxon. Dit betekent dat ze een zwakker geluid produceren en minder goed hoorbaar zijn. Bij het toevoegen van een tweede motor claxon is het belangrijk om een relais te gebruiken om de bedrading van je 2015 Keeway Cityblade 125 te beschermen tegen de extra stroomsterkte. Bij NR1 Motor vind je een breed assortiment aan claxons, inclusief complete sets met alle benodigdheden.