ProX Koppelingshuis 2012 KTM 125 SX

Fabrikant: ProX

Modelspecifiek. Dit product past op de:

  • KTM SX 125 2T (1998-2015)
Wijzig motor
€ 252,50 € 346,50
SKU: prox-001
EAN:
Selecteer opties voor de levertijd

Gratis verzending NL en BE boven € 75

Retourneren binnen 30 dagen

Laagste prijs garantie van Nederland

Klantbeoordeling 4.5/5

Betaal in 3 keer zonder extra kosten met in3

Omschrijving

ProX koppelingshuizen worden met precisie gemaakt van Billet 7075-T6 aluminium dat ook in de luchtvaart wordt gebruikt. Ze voldoen aan de OEM standaard. De geanodiseerde onderdelen staan garant voor een lange levensduur onder de zwaarste racecondities. Iedere set wordt geleverd met de benodigde installatiematerialen waardoor het monteren een eenvoudig klusje is. 

Ontwerp: Onze koppelingshuizen zijn ontworpen voor een maximale belasting en worden met grote precisie gemaakt. Daardoor zijn onze huizen beter bestand tegen schokken en slijtage.

Zwaar geanodiseerd: onze koppelingshuizen zijn zwaar geanodiseerd waardoor het oppervlak extreem bestand is tegen slijtage. Hierdoor hebben de koppelingshuizen een lange levensduur. Daarnaast blijft de koppeling gelijkmatig presteren omdat de randen van het koppelingshuis niet weg slijten.

Teflon Coating: De speciaal toegevoegde teflon coating zorgt voor een zeer glad oppervlak. Al onze koppelingshuizen worden geleverd met een vooraf aangebrachte borging en een inbussleutel.

Specificaties
Fabrikant
ProX
Pasvorm motor
Alle opties

Reviews (1)Reviews (1)

Schrijf een review voor: ProX Koppelingshuis
Uw waardering

ProductvragenVragen