1998 KTM 250 EGS Achterlichten Motor

Het achterlicht van je 1998 KTM 250 EGS is verantwoordelijk voor je zichtbaarheid op de weg. Voor je veiligheid is het daarom belangrijk dat je motor achterlicht in goede staat verkeerd. De nieuwste generatie achterlichten maken vaak gebruik van LED verlichting. Hoewel LED achterlichten zeer duurzaam zijn, moeten ze op den duur vervangen worden. Het achterlicht van een motor is namelijk best kwetsbaar. Onze selectie aan achterlichten voor KTM is zeer ruim en voordelig geprijsd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en we hebben voor elke smaak wat. Er zijn achterlichten met een moderne vormgeving, maar je kunt ook kiezen voor een retro exemplaar. Of wat dacht je van een LED achterlicht motor. Daarbij hebben we originele achterlichten van toonaangevende fabrikanten als Vicma, Drag Specialties en Highway Hawk. Maak je keuze en bestel je motor achterlicht direct online bij NR1 Motor.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. P&W Achterlicht adapter kabel
    P&W Achterlicht adapter kabel Universeel product
    € 5,48 - € 9,15 € 8,09 - € 10,12

1 product

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Achterlichten voor je 250 EGS uit 1998 online bestellen

Als motorrijder ben je best kwetsbaar, vooral als je op hoge snelheden op de snelweg rijdt. Daarom is het belangrijk dat je 1998 KTM 250 EGS voorzien is van de juiste verlichting. Zowel een motor achterlicht als een motor remlicht maakt een groot verschil voor je veiligheid. We gebruiken het achterlicht motor met name ’s nachts, maar ook overdag komt het vaak van pas. Op een mistige dag of bij schemering wil je immers goed te zien zijn. Daarnaast gebruiken we ons remlicht motor om een seintje te geven dat we onze snelheid verlagen of gaan stoppen. Het is belangrijk dat je andere bestuurders informeert wat je van plan bent. Motorverlichting van hoge kwaliteit hoeft overigens niet veel te kosten. NR1 Motor levert diverse achterlichten van erkende merken voor een zeer scherpe prijs. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor toebehoren als achterlicht adapter kabels en vervangende achterlichtlenzen en pakkingen.

Een achterlicht op je 1998 KTM 250 EGS is verplicht

Een goed werkend achterlicht op je 250 EGS is niet alleen nodig, het is ook verplicht. Het is namelijk wettelijk bepaald dat je voertuig voorzien moet zijn van een achterlicht. Daarbij ben je verplicht om naast een achterlicht een remlicht te hebben. Beide verlichtingen moeten rood licht afgeven. Daarnaast is het belangrijk dat je achterlicht constant brandt. Het is dus niet toegestaan om een achterlicht op je KTM 250 EGS te monteren wat knippert of een andere kleur afgeeft.

Het verschil tussen een achterlicht en een remlicht

Het verschil tussen het achterlicht en het remlicht van je 250 EGS zit hem in de functie. Het doel van een motor achterlicht is om je zichtbaarheid te vergroten. Vandaar dat we het achterlicht motor gebruiken wanneer het donker is, maar ook bij slecht zicht veroorzaakt door mist of schemering. Wanneer je het achterlicht motorfiets aanzet brandt het constant. Een motor remlicht daarentegen brandt alleen als je het rempedaal indrukt. Met het remlicht waarschuw je dus het verkeer dat je motor vertraagt en dat je mogelijk gaat stoppen. Beide lichten zijn overigens cruciale onderdelen van je KTM en horen goed te werken.

Ruime keuze uit achterlichten van prominente merken

Niemand zit er op te wachten op een bekeuring voor rijden zonder verlichting. Daarom is het belangrijk dat je de verlichting van je KTM 250 EGS regelmatig controleert. Is het tijd om je motor achterlicht te vervangen? Dan ben je bij NR1 Motor aan het juiste adres. Het bovenstaande overzicht bestaat uit kwalitatieve achterlichten die perfect op je 250 EGS uit 1998 passen. Je hebt keuze uit een verscheidenheid aan opties van betrouwbare merken. Vergroot je veiligheid op de weg en kies een modern achterlicht uit het aanbod van NR1 Motor.