2000 KTM 125 EXC Radiateur Cover

De radiateur op je 2000 KTM 125 EXC die oververhitting voorkomt is vrij prijzig en ook nog eens gevoelig voor schade. Daarom is het verstandig om dit belangrijke onderdeel goed te beschermen. Met een radiateur cover kun je schade door bijvoorbeeld steenslag effectief voorkomen. Zelfs het kleinste steentje kan namelijk al onherstelbare schade veroorzaken. Gezien de kosten van het vervangen van een olie- of koelwaterradiator zul je blij zijn dat je hebt geïnvesteerd in degelijke radiateur covers. In de digitale schappen van NR1 Motor vind je een uitgebreide selectie radiateur covers en radiateurdoppen. Bovendien zijn al onze producten uiterst scherp geprijsd en compatibel met jouw 125 EXC uit 2000.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Radiateur covers voor je 125 EXC uit 2000 online bestellen

Ieder zijn eigen stijl, zelfs als het om radiateur covers voor je 2000 KTM 125 EXC gaat. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat ons assortiment voor ieders smaak en behoeften geschikte radiateur covers bevat. Je vindt bij ons zowel betaalbare radiateur covers van slagvast ABS plastic als duurzame uitvoeringen gemaakt van roestvrij staal. Bovendien kun je kiezen tussen een metalen afwerking of een zwarte poedercoating. Met andere woorden, je hebt talloze opties als het gaat om radiateur covers voor je 125 EXC uit 2000.

De voordelen van een radiateur cover voor je 2000 KTM 125 EXC

Door je KTM 125 EXC te voorzien van een radiateur cover, kun je de koelinstallatie beschermen tegen vuil wat via de weg in de radiateur terecht komt. De radiateur is namelijk een kwetsbaar onderdeel, dat met name door stenen, takken en andere objecten op de weg beschadigd kan raken. Deze schade kan ernstige gevolgen hebben voor de koelinstallatie, zoals oververhitting. Daarom is het verstandig om je 125 EXC te beschermen met een radiateur cover. Dit zal de levensduur van de radiateur verbeteren en ervoor zorgen dat je geliefde KTM in goede staat blijft.

Een radiateur cover bevestigen is een fluitje van een cent

Onze modelspecifieke radiateur covers zijn zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten op de contouren van je KTM 125 EXC. Ze passen namelijk perfect over de originele bevestigingspunten. Vaak hoef je alleen maar de originele bevestigingsschroeven van de radiateur los te draaien. Vervolgens schuif je de cover op zijn plek en zet je alles weer stevig vast met dezelfde originele schroeven. Kortom, de installatie is bijzonder gemakkelijk, zelfs als je weinig ervaring hebt met werken aan je 125 EXC.

Wij leveren ook radiateurdoppen voor je 2000 KTM 125 EXC

Bij radiateur covers voor je KTM 125 EXC ontbreekt het ons duidelijk niet aan keuzemogelijkheden. Daarbij bieden we naast radiateur covers ook radiateurdoppen aan. Dit kleine maar belangrijke onderdeel speelt een grote rol in het voorkomen van vloeistoflekkage en oververhitting in de radiateur. Een radiateurdop draagt namelijk bij aan het handhaven van de juiste druk in het koelsysteem. Als de druk te hoog oploopt, zorgt de radiateurdop ervoor dat deze weer afneemt. Bovendien hebben we ook speciale hogedruk radiateurdoppen beschikbaar ter vervanging van de standaard radiateurdop op je 125 EXC.

Een radiateur cover dient ook als stijlaccent

Hoewel radiateur covers in de eerste plaats dienen ter bescherming van het koelsysteem van je 2000 KTM 125 EXC, kun je ze ook uitstekend gebruiken als stijlaccent. De meeste mensen zullen het er namelijk over eens zijn dat de radiateur niet per se het mooiste element is op je KTM. Daarom kan het zeker geen kwaad om bij het kiezen van een radiateur cover aandacht te besteden aan de uitstraling die je wilt behouden. NR1 Motor heeft radiateur covers in een diverse selectie van stijlen en kleuren beschikbaar. Zo kun je eenvoudig covers vinden die perfect aansluiten bij de look van je 125 EXC uit 2000.