2001 Kymco Dink 150 <span>Tankpads</span>

2001 Kymco Dink 150 Tankpads

De benzinetank van je 2001 Kymco Dink 150 is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je motor. Zonder brandstof krijg je je motor immers niet aan de praat. De brandstoftank is tevens een van de onderdelen die het eerst opvalt aan je Dink 150. Het juiste formaat, ontwerp en lak van de benzinetank zullen je motor complementeren. Er zijn motorrijders die het geen probleem vinden als er een krasje op de lak van de tank komt. Maar als trotse eigenaar van een Dink 150 uit 2001 wil je er natuurlijk alles aan doen om schade te voorkomen. Vandaar dat wij een ruim aantal motor tankpads in ons assortiment hebben opgenomen. Deze tankpads zijn verkrijgbaar in allerlei maten, ontwerpen en materialen. Het zijn als het ware zelfklevende protectoren die zowel effectief beschermen als extra grip geven aan de motorrijder.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Tankpads voor je Dink 150 uit 2001 online bestellen

Motor tankpads dienen meerdere doelen, ten eerste zorgen tankpads voor bescherming van de benzinetank. De rits en knopen van je motorjas of motorbroek kunnen de lak van de benzine tanks beschadigen wat uiteraard zonde is. Ook tanktassen kunnen beschadigingen maken op de tank van je motor. We weten allemaal dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Daarom kan het zeker geen kwaad om extra maatregelen te treffen zodat jij de benzinetank van je Kymco Dink 150 optimaal beschermd. Ten tweede zorgen tankpads ook voor een esthetisch aspect. Zo kunnen tankpads een stoer accent aan je Dink 150 toevoegen en de uitstraling van je motor complementeren. Vandaar dat we tankpads leveren in diverse kleuren en stijlen. Ten slotte helpen tankpads de motorrijder om een betere positie aan te nemen. Er zijn bijvoorbeeld tankpads met een extra stroef oppervlakte voor een betere grip voor de knieën. Met de juiste motor tankpads kun je de motorfiets gemakkelijker met je knieën vastgrijpen. Het resultaat is een betere controle over je motor en meer comfort tijdens het nemen van bochten.

Kies tankpads uit met een passend ontwerp voor je 2001 Kymco Dink 150

Je stapt met een open jas op je motor en voor je het weet ontstaat er een lelijke kras op je benzinetank. Bij NR1 Motor heb je keuze uit motor tankpads in verschillende kleuren en maten. Een ongelukje is zo gebeurd. Daarom is het belangrijk dat je de juiste maatregelen neemt om beschadigingen aan je motor te voorkomen. Schilferende lak, lelijke slijtplekken en diepe krassen zijn voortaan verleden tijd dankzij jouw nieuwe set tankpads. Daarbij leveren we tankpads van bekende motormerken die je Kymco een stoer karakter geven terwijl je je merkloyaliteit laat zien. Met een tankbeschermer voeg je dimensie en een vleugje stijl toe.

Hoe bevestig ik tankpads op mijn 2001 Kymco Dink 150?

Het bevestigen van tankpads op je motor is zo gebeurd, maar we raden je wel aan om de volgende stappen te volgen. Motor tankpads hebben een sterke zelfklevende achterkant die zich goed vastgrijpt op de benzinetank. Een stel degelijke tankpads is bestand tegen uiteenlopende temperaturen, blootstelling aan zonlicht en intensief gebruik. Voordat je begint is het belangrijk dat je de brandstoftank goed schoonmaakt. Bepaal vervolgens waar je de tankpads wilt bevestigen. Je kunt eventueel afplaktape gebruiken om de juiste plaats te markeren. Verwijder het folie en breng de tankpad van boven naar beneden aan. Doe dit voorzichtig zodat er geen luchtbellen tussen de tankpad en je Kymco Dink 150 gevangen komen. Mocht er toch wat lucht tussen de pad terecht komen, geef het dan even de tijd zodat de lucht weg kan trekken.

NR1 Motor biedt een ruim assortiment aan tankpads

NR1 Motor heeft de beste selectie aan universele en exact passende tankpads in de motorbranche. De tankbeschermers variëren in formaat, stijl en prijs. Daarom zit er voor iedere motorrijder wel een geschikt paar bij. Ook is het mogelijk om de tankpads zelf bij te snijden tot het juiste formaat. Als je liever tankpads hebt die het uiterlijk van je Dink 150 verstoren dan zijn transparante tankpads de beste optie voor jou. Neem direct een kijkje in ons aanbod en maak je keuze uit tankpads van erkende merken. We leveren motor bescherming in een verscheidenheid van prijsklassen. Bovendien kun je rekenen op een razendsnelle levering en een uitstekende klantenservice.