2006 Kymco Yup 50 Hitteschild

Met een hitteschild kun je de uitlaat van je 2006 Kymco Yup 50 enigszins bedekken, waardoor je de hete stroom van uitlaatgassen kunt afbuigen. Hiermee bescherm je niet alleen je kleding, inclusief je laarzen, maar ook eventuele bagagesystemen. Vooral bij het uitlaatspruitstuk kunnen de temperaturen aanzienlijk stijgen en schade veroorzaken. Daarom is het verstandig om te investeren in een uitlaat hitteschild om zowel je veiligheid als comfort te vergroten. In ons assortiment vind je diverse opties die perfect passen bij je Yup 50 uit 2006. Of je nu op zoek bent naar een zelfklevend hitteschild uitlaat of een universeel ontwerp, wij kunnen het leveren. Bovendien kun je bij ons terecht voor een befaamd Akrapovič hitteschild, bekend om hun hoge duurzaamheid.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Hitteschilden voor je Yup 50 uit 2006 online bestellen

Het hoeft je maar één keer te overkomen dat je je aan de uitlaat van je 2006 Kymco Yup 50 brandt voordat je begrijpt hoe groot een verschil een uitlaat hitteschild kan maken. Daarbij zijn ook je bagage en medepassagiers kwetsbaar voor schade door de hoge hitte. Houd de hete uitlaatgassen op afstand met een stijlvol hitteschild uitlaat, dat niet alleen zeer praktisch is maar er ook mooi uitziet. Wij bieden een ruime selectie aan waar je uit kunt kiezen, ontworpen en geproduceerd door erkende fabrikanten.

De functie van een hitteschild op je 2006 Kymco Yup 50

Je kunt je Kymco Yup 50 voorzien van een uitlaat hitteschild om ervoor te zorgen dat de hitte uit de uitlaatpijpen geen risico vormt. De gegenereerde uitlaatgassen kunnen namelijk je lichaam raken en zelfs tot brandwonden leiden. Een hitteschild motor biedt dus bescherming tegen de uitlaatgassen. Daarnaast kunnen ze je kleding beschadigen of je laarzen doen smelten. Daarom kiezen motorrijders ervoor om een hitteschild uitlaat op hun Yup 50 te installeren. Bovendien kun je dit schild uitstekend gebruiken om een persoonlijke touch toe te voegen. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen, en met diverse ontwerpen.

Zelfklevende en universele hitteschilden

We kunnen hitteschilden voor je Kymco verdelen in twee categorieën: zelfklevend en universeel. De eerste optie is het zelfklevende hitteschild, bedoeld om de zijkoffer te beschermen. Ze zijn doorgaans verkrijgbaar in verschillende diktes, en je kunt ze zelf op maat knippen. Zelfklevende hitteschilden zijn een stuk flexibeler dan de universele varianten, die je juist aan de uitlaat bevestigd. Een universeel hitteschild uitlaat kan brandplekken op je kleding voorkomen en heeft doorgaans een stijlvol uiterlijk. Ze beschermen tevens niet alleen je kleding, maar ook de uitlaat.

Het juiste uitlaat hitteschild voor je 2006 Kymco Yup 50 kiezen

Wanneer je een hitteschild voor je Kymco Yup 50 wilt bestellen, kan het best een uitdaging zijn om de juiste te kiezen. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de maat, die moet overeenkomen met de diameter van je uitlaat. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende materialen, waaronder aluminium, roestvrij staal, carbon en zelfs titanium. Al deze materialen zijn geschikte opties, maar ze verschillen uiteraard in prijs en ook in duurzaamheid. Met name een carbon hitteschild biedt een uitstekende hittebestendigheid, maar deze opties vallen doorgaans in het duurdere segment. Naast het materiaal kun je ook je keuze afstemmen op het ontwerp. Er zijn bijvoorbeeld stoere hitteschilden met een gevlamd ontwerp en zo nog veel meer opties. Kortom, kies een hitteschild uitlaat dat aansluit bij de specificaties van jouw Yup 50 en dat ook duurzaam en visueel aantrekkelijk is.

Voor hittevrije avonturen

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden om je 2006 Kymco Yup 50 te beschermen en een persoonlijke touch toe te voegen met onze uitgebreide selectie hitteschilden. Met een uitlaat hitteschild houd je de hitte weg van het lichaam, je bagage en niet onbelangrijk, eventuele passagiers. Het zal het comfort en je veiligheid aanzienlijk verhogen, vooral tijdens lange motorritten waar de temperatuur van de uitlaatgassen aardig kan oplopen. Bij het hitteschild motor uitlaat ontvang je doorgaans het benodigde montagemateriaal zoals montageklemmen. Hierdoor is de installatie een fluitje van een cent, en kun je voor je het weet weer de weg op met je Yup 50 uit 2006.