LSL Mantis-RS License Plate Holder 2004 Suzuki SV 1000

Fabrikant: LSL

Modelspecifiek. Dit product past op de:

  • Suzuki SV 1000 S [BX1111] (2004-2005)
Wijzig motor
€ 94,95 € 99,95
SKU: LSPW-0143
EAN:
Selecteer opties voor de levertijd

Gratis verzending NL en BE boven € 75

Retourneren binnen 30 dagen

Laagste prijs garantie van Nederland

Klantbeoordeling 4.5/5

Betaal in 3 keer zonder extra kosten met in3

Omschrijving

Goede motorfietsen perfect maken. Onder dit motto heeft LSL de kentekenplaathouder LSL MANTIS-RS ontwikkeld. Hij past perfect bij je motorfiets en onderstreept met zijn sportieve design de lijnen van je motor. En zoals gebruikelijk bij LSL is aan alles gedacht.

De model specifieke beugel van de LSL MANTIS-RS maakt vervanging mogelijk zonder aanpassingen aan de motor aan te brengen in de vorm van boren. Het ontwerp past perfect op de achterkant van je motorfiets en maakt gebruik van de originele bevestigingspunten.

Tegen beschadiging van de kabels zijn scherpe doorvoeren beschermd met rubberen delen. De houder is gemaakt van 2 millimeter dik plaatstaal, lasergesneden, geslepen en voorzien van een weerbestendige, zwarte poedercoating. De bevestiging van de kentekenplaat in de juiste positie gebeurt door een extra borgschroef.

De LSL MANTIS-RS richtingaanwijzerbeugels, in breedte verstelbaar, zijn geschikt voor elk type accessoire richtingaanwijzer. Met deze afsteloptie kun je de juiste positie voor de richtingaanwijzers vinden. De aanpassing aan verschillende EU-kentekenplaten is dus geen probleem. De montagegaten van de richtingaanwijzers hebben een diameter van 10 millimeter en zijn zijdelings gegroefd. Hierdoor is het mogelijk de richtingaanwijzers te monteren zonder deze van de kabelboom los te koppelen.

Ook de schuif voor de bevestiging van de achter reflector is individueel instelbaar. Een aanpassing aan de verschillende uitvoeringen van de EU kentekenplaten is dus geen probleem. De twee meegeleverde rubberen ringen worden gebruikt voor de trilling reducerende schroefverbinding van de kentekenplaat. Een extra rubberen buffer ondersteunt de kentekenplaat aan de onderzijde.

Kenmerken:

  • Model specifieke houder
  • Traploos verstelbare richtingaanwijzerhouder
  • Gegroefde richtingaanwijzerhouder voor eenvoudige montage zonder kabelscheiding
  • Traploos verstelbare reflector met E-keur
  • Ook geschikt voor andere Europese kentekenplaten
  • Traploos instelbare kantelhoek
  • Extra schroef voor optimale positiebeveiliging
  • Eenvoudig te bevestigen zonder te boren
  • Wordt geleverd inclusief montagemateriaal, installatie-instructies, verstelbare richtingaanwijzer steunen en een reflector met E-keur en verstelbare beugel
Specificaties
Fabrikant
LSL
Kleur
zwart
Pasvorm motor
Alle opties

ReviewsReviews

Schrijf een review voor: LSL Mantis-RS License Plate Holder
Uw waardering

ProductvragenVragen