1956 Moto Guzzi Falcone Stuurschakelaar

Dankzij een stuurschakelaar heb je moeiteloze controle over de verschillende elektrische functies en accessoires die op je 1956 Moto Guzzi Falcone zitten. Deze schakelaars bevinden zich letterlijk binnen handbereik, zodat je je handen vaak niet eens van het stuur hoeft te halen. Dit komt je veiligheid ten goede en is bovendien buitengewoon handig. Maar wat kun je precies met een motor stuurschakelaar bedienen? Vaak sturen ze belangrijke onderdelen aan, zoals je richtingaanwijzers, de verlichting, de startmotor en de claxon. Er zijn echter verschillende configuraties verkrijgbaar, van de basis tot een stukje uitgebreider, zodat je bijvoorbeeld ook de mistlampen kunt bedienen. Bovendien is er een breed scala aan modellen beschikbaar voor je Falcone uit 1956. Ideaal dus als je de eenvoudige plastic variant wilt vervangen voor een veel mooiere stuurschakelaar motor van verchroomd staal.

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Stuurschakelaars voor je Falcone uit 1956 online bestellen

Een beschadigde of versleten stuurschakelaar laat snel genoeg van zich horen. Je zult het immers direct merken als je 1956 Moto Guzzi Falcone niet wil starten of als de verlichting ’s nachts niet aan wil gaan. Het kan behoorlijk lastig zijn als de motor stuurschakelaar niet naar behoren functioneert, aangezien het een aantal zeer belangrijke functies vervult. Bij NR1 Motor kun je stuurschakelaars voor je Moto Guzzi bestellen waar je op kunt vertrouwen. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en consistent te werken onder verschillende omstandigheden, van regen tot zonneschijn.

De functie van de stuurschakelaar op je 1956 Moto Guzzi Falcone

Een motor stuurschakelaar is ontworpen om de bestuurder op een gemakkelijke manier elektrische onderdelen op je Moto Guzzi Falcone te laten bedienen. Hierbij gaat het om belangrijke onderdelen zoals de verlichting, claxon en richtingaanwijzers. Er zijn echter ook uitgebreidere varianten waarmee je nog veel meer functies kunt vervullen. Bij het ontwerpen ervan besteden fabrikanten veel aandacht aan gebruiksvriendelijkheid. Je wilt met minimale inspanning onderdelen kunnen in- en uitschakelen. Daarom zijn stuurschakelaars doorgaans bijzonder compact en nooit meer dan een paar centimeter van je handen verwijderd.

Het belang van de dodemansknop

De dodemansknop, ook wel killswitch genoemd, stelt je in staat om in het geval van uiterste nood de motor uit te schakelen. Het verschil met de sleutel uit het contact halen is dat je bij het verwijderen van de sleutel alle onderdelen van je Falcone uitschakelt. Met behulp van de dodemansknop kun je echter alleen de motor stoppen en de lichten laten draaien. In het geval dat je op het wegdek valt, is het namelijk belangrijk dat het overige verkeer de Moto Guzzi en bestuurder kan zien. Tegelijkertijd is het van belang dat je de motor met behulp van een uiterst eenvoudige handeling kunt uitschakelen. Een draaiende motor kan namelijk ernstige schade toebrengen aan de ledematen, die tijdens het ongeval tussen de wielen kunnen raken. Daarom is een dodemansknop goed zichtbaar en gemakkelijk te bedienen, zowel voor de bestuurder als eventuele passagiers en omstanders.

Een ruime selectie van stuurschakelaars voor je 1956 Moto Guzzi Falcone

Stuurschakelaars zijn beschikbaar voor specifieke functies, zoals de noodstop of verlichting, maar er zijn ook multifunctionele schakelaars. Met deze schakelaars kun je een breed scala aan elektrische onderdelen bedienen vanuit één enkele schakelaar. Voor een optimale werking, zelfs bij veranderlijk weer, kun je voor een waterdichte stuurschakelaar motor kiezen. Gezien de prominente positie van de motor stuurschakelaar op het stuur, is het kwetsbaar voor beschadigingen. Een val of botsing met je Moto Guzzi Falcone kan er zomaar voor zorgen dat de schakelaar niet meer werkt. Het aanschaffen van een originele stuurschakelaar motor via een merkdealer kan echter aanzienlijk in de kosten lopen. Bij NR1 Motor bieden we een uitgebreide selectie vervangende stuurschakelaars in diverse prijsklassen aan. Deze standaard schakelaars voor je Falcone functioneren even goed als het origineel, maar zijn vriendelijker voor je portemonnee.

Ontworpen voor een optimale bediening

Voor een vlekkeloze bediening van je 1956 Moto Guzzi Falcone is een geavanceerde stuurschakelaar motor onmisbaar Onze collectie omvat onder andere stuurschakelaars in OEM-stijl. Deze zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen voor een langdurige en betrouwbare werking. Daarnaast waarborgen ze optimale controle, intuïtieve bediening en betrouwbare prestaties in verschillende omstandigheden. Of het nu gaat om een universele stuurschakelaar motor of een modelspecifieke schakelaar, wij hebben het in ons assortiment. Het is onze missie om eigenaren van een Falcone uit 1956 te voorzien van een stuurschakelaar motorfiets die aan hun wensen voldoet. Plaats je bestelling en ervaar de uitmuntende service van NR1 Motor.