2011 MV Agusta Brutale 990 R Kettinggeleider

Een van de belangrijkste functies van een kettinggeleider op je 2011 MV Agusta Brutale 990 R is het voorkomen van een klapperende ketting. Daarnaast zorgt een kettinggeleider er ook voor dat de ketting minder snel van het achtertandwiel loopt. En dat is nog niet alles, want een kettinggeleider vermindert tevens schade aan de achterwielophanging en draagt bij aan een langere levensduur van de aandrijflijn. Als de ketting te los hangt, kan dit de kettinggeleider doen slijten. Gelukkig kun je bij NR1 Motor heel eenvoudig een nieuw exemplaar bestellen die perfect aansluit op je Brutale 990 R uit 2011. Onze digitale schappen liggen namelijk boordevol kwalitatieve kettinggeleiders van erkende fabrikanten.

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Kettinggeleiders voor je Brutale 990 R uit 2011 online bestellen

Rijden op een hobbelig of ruig terrein vereist wat meer aandacht en voorzorg dan een snelle rit op de snelweg. Het ongelijke wegdek kan namelijk ervoor zorgen dat de ketting van je 2011 MV Agusta Brutale 990 R ontspoort, vooral als de ketting al enigszins loshangt. Een kettinggeleider is een handige tool dat, zoals de naam al doet vermoeden, de ketting geleidt op het achtertandwiel. Het is een extra steuntje dat ervoor zorgt dat de ketting netjes op zijn plek blijft.

Kettinggeleiders met behuizing voor op je 2011 MV Agusta Brutale 990 R

Er zijn veel positieve aspecten te noemen over een kettinggeleider, maar een van de belangrijkste voordelen is het voorkomen van verwondingen. Bij een valpartij met je MV Agusta Brutale 990 R kan je voet namelijk gevaarlijk dichtbij het tandwiel komen. Als dit scherpe onderdeel snel draait, kan je voet ernstig letsel oplopen. Een kettinggeleider met een solide behuizing biedt een effectieve hiertegen. De behuizing is meestal verkrijgbaar in verschillende materialen zoals plastic of aluminium. Hoewel plastic aantrekkelijker is qua prijs, heeft aluminium doorgaans een aanzienlijk langere levensduur.

Kettinggeleiders dragen bij aan een langere levensduur

Nog een belangrijke bijdrage van een kettinggeleider is dat het de levensduur kan verlengen van onderdelen zoals de ketting en achterbrug. De ketting loopt over de achterbrug van je Brutale 990 R, wat vaak leidt tot wrijving tussen de metalen delen van beide componenten. Het is juist dit contact dat leidt tot slijtage. Door een kettinggeleider met een robuuste behuizing aan het voorste gedeelte van de achterbrug van je MV Agusta te bevestigen, kun je deze slijtage effectief voorkomen.

Swingarm sliders voor je 2011 MV Agusta Brutale 990 R

Naast kettinggeleiders bieden we nog een handig product in deze categorie: swingarm sliders. Je bevestigt deze sliders aan beide zijden van de swingarm van je MV Agusta Brutale 990 R. Op deze manier is de swingarm slider het eerste contactpunt met het wegdek in geval van een glijpartij. Ze vangen de impact van de val op en verminderen zo de schade aan de swingarm. Bovendien zijn swingarm sliders uitstekend geschikt om je persoonlijk stijl toe te voegen aan je Brutale 990 R.

Een ruime selectie aan betrouwbare merken

Zowel de ketting als de kettinggeleider van je 2011 MV Agusta Brutale 990 R zullen na verloop van tijd slijten. Als het tijd is om je kettinggeleider te vervangen, ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een uitstekende selectie van betrouwbare merken zoals Moose Racing, AXP Racing en Polisport. Of je nu op zoek bent naar een kettinggeleider of kettingrollen, NR1 Motor kan het leveren. Bovendien helpen we je graag bij het kiezen van een kettinggeleider voor je Brutale 990 R uit 2011 die perfect aansluit bij je wensen en budget!