1995 Suzuki VS 800 Intruder DB Killer

Met een dB-killer kun je het geluidsniveau van je 1995 Suzuki VS 800 Intruder terugbrengen tot een aanvaardbaar limiet. Zo kun je met een gerust hart van je motorrit kunt genieten, wetende dat je de wettelijke grenzen niet overschrijdt. Het gebruik van een dB-killer motor wordt niet alleen gewaardeerd door het overige verkeer, maar is ook prettig voor je eigen oren. Daarbij biedt een DB- biedt de mogelijkheid om het geluidsniveau te reguleren, terwijl de prestaties van de VS 800 Intruder uit 1995 behouden blijven. Hoewel veel motorliefhebbers de voorkeur geven aan luide uitlaten, komt het geproduceerde geluidsniveau niet altijd overeen met wat toegestaan is. Overweeg daarom geavanceerde dB-killers die niet alleen het geluid verminderen, maar ook de motorprestaties, zoals vermogen en koppel, verbeteren. Op deze manier kun je met een dB-killer uitlaat een optimale balans vinden tussen prestaties en geluid.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. JMP Silvertrail dB-killer 1995 Suzuki VS 800 Intruder
    Momenteel niet leverbaar

1 product

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

DB-killers voor je VS 800 Intruder uit 1995 online bestellen

Bij het kiezen van een nieuwe dB-killer voor je 1995 Suzuki VS 800 Intruder moet je eerst de juiste maat vaststellen. Je bevestigt de dB-killer motor aan het uiteinde van de einddemper van het uitlaatsysteem. Daarom moet de buitendiameter van de dB-killer kleiner zijn dan de binnendiameter van de uitlaat. Valt jouw uitlaat er net tussen? Dan raden we je aan om voor de kleinere maat te kiezen. Hierdoor kunnen er mogelijk wat meer uitlaatgassen ontsnappen, maar de dB-killer zal het geluid toch effectief dempen. Bekijk de verschillende dB-killers voor je Suzuki direct online in onze webshop.

Het doel van een dB-killer

Met een motor dB-killer kun je de geluidsproductie van je 1995 Suzuki VS 800 Intruder reguleren. De uitlaat dB-killer is ontworpen om de uitlaatgassen via een alternatieve route te leiden en fungeert als een geluiddemper. Hierdoor kun je het aantal decibels van je Suzuki VS 800 Intruder verminderen, waardoor het uitlaatgeluid binnen de wettelijke limieten blijft. Een bijkomend voordeel van de dB-killer uitlaat is dat het de levensduur van je VS 800 Intruder kan verbeteren.

De invloed van een dB-killer op de prestaties van je 1995 Suzuki VS 800 Intruder

De invloed van de dB-killer op de prestaties van je Suzuki VS 800 Intruder is over het algemeen minimaal. Hoewel de dB-killer motor de luchtstroom van de uitlaatgassen enigszins kan beperken, is het verschil meestal nauwelijks merkbaar. De meeste motorfietsen zijn standaard uitgerust met een dB-killer om de toegestane geluidsnormen niet te overschrijden. Daarom ontwerpen fabrikanten dB-killers die zowel aan geluidsnormen voldoen als optimale prestaties bieden. Als je je zorgen maakt dat de DB-killer de verbeterde prestaties van je aftermarket uitlaat zal beïnvloeden, kun je bij ons een geschikte optie bestellen. In ons aanbod vind je dB-killers die speciaal ontworpen zijn om de prestaties van je VS 800 Intruder te optimaliseren.

Het toegestane geluidsniveau van je 1995 Suzuki VS 800 Intruder achterhalen

Hoewel het uitlaatgeluid voor velen een onmisbaar onderdeel uitmaakt van het motorrijden, is het belangrijk om binnen de wettelijke geluidsnormen te blijven. De dB-killer motor biedt hiervoor de oplossing. Volgens de wetgeving moet het aantal decibels dat je Suzuki produceert overeenkomen met de originele specificaties van je tweewieler. De hoeveelheid decibels is te vinden op het VIN-plaatje, ook wel het Vehicle Identification Number genoemd. Je kunt het VIN-plaatje vinden op het frame van je VS 800 Intruder.

Voorkom een WOK melding dankzij een dB-killer

Je wilt een boete voor een te luide uitlaat natuurlijk het liefst voorkomen. Daarom is het verstandig om je Suzuki VS 800 Intruder uit te rusten met een dB-killer uitlaat. Anders loop je niet alleen het risico op een boete, maar de politie kan ook een WOK melding maken. In dat geval mag je niet meer op de openbare weg rijden totdat je Suzuki opnieuw gekeurd is bij het RDW. Tijdens deze keuring wordt echter niet alleen gekeken naar het geluidsniveau in decibels van je motor. Ze controleren ook of je aan alle andere wettelijke voorwaarden voldoet, wat kan betekenen dat je bepaalde accessoires van je VS 800 Intruder moet verwijderen. Je kunt deze ongemakken beter voorkomen door je tweewieler standaard te voorzien van een dB-killer motor.

Kies uit gerenommeerde merken

DB-killers van gerenommeerde merken zoals Akrapovic, Bos en Arrow vertegenwoordigen niet alleen een esthetisch statement op je 1995 Suzuki VS 800 Intruder. Ze beloven ook een aanzienlijke boost in prestaties voor motorliefhebbers die streven naar de ultieme rijervaring. Een Akrapovic uitlaat dB-killer is doorgaans vervaardigd uit lichtgewicht roestvast staal, wat ze bijzonder duurzaam maakt. Met een hoogwaardige dB-killer Arrow uitlaat mag je rekenen op een stijlvol design en uitstekende