Puig America Transparent Windscherm 2003 Kymco Zing 125

Fabrikant: Puig

Modelspecifiek. Dit product past op de:

  • Kymco ZING 125 (1996-2007)
Wijzig motor
€ 241,00 € 289,20
SKU: PG-050
EAN:
Selecteer opties voor de levertijd

Gratis verzending NL en BE boven € 75

Retourneren binnen 30 dagen

Laagste prijs garantie van Nederland

Klantbeoordeling 4.5/5

Betaal in 3 keer zonder extra kosten met in3

Omschrijving

De Puig America III is een evolutie van de eerste en tweede versie van het model America windscherm. Met dezelfde ontwerplijn als Custom windschermen, maar met een verbeterd uiterlijk in vergelijking met zijn voorgangers. De Ameria III is gemaakt van slagvast acryl, een materiaal dat zeer goed bestand is tegen schokken en met een groot aerodynamisch vermogen. Dankzij het zorgvuldige ontwerp, en de sterkte van de gebruikte materialen, zal deze derde versie van het America windscherm bestand zijn tegen mogelijk slecht weer en je warmer houden bij koude weersomstandigheden.

Het America III windscherm is leverbaar voor de meeste Custom motorfietsen met ronde koplampen. De bevestiging aan de motorfiets zal perfect zijn, aangezien hij vier bevestigingspunten bevat en wordt geleverd met een complete montage set. Wanneer jouw motormodel dit vereist, biedt Puig ook een montage set aan om de kuip aan die specifiekere modellen aan te passen.

Om de montage te vergemakkelijken, en het windscherm snel op de motorfiets te kunnen monteren, worden installatie-instructies meegeleverd.

Specificaties
Fabrikant
Puig
Price Unit
1 Unit
#ControlYourRide
  • Welk motor scherm past het beste bij u

    Er zijn zoveel verschillende motor schermen, maar welke is nu echt het beste voor u? Ze zijn er in alle soorten maten en uitvoering, waardoor het soms lastig is om de juiste te kiezen. Wij hebben het hier zo helder  ...

Pasvorm motor
Alle opties

ReviewsReviews

Schrijf een review voor: Puig America Transparent Windscherm
Uw waardering

ProductvragenVragen