2009 Yamaha YZ 450 F <span>Zadeltassen en motortassen</span>

2009 Yamaha YZ 450 F Zadeltassen en motortassen

Bagage voor op je 2009 Yamaha YZ 450 F is er in allerlei maten, vormen en materialen. Voor het regelmatig meenemen van bagage ben je het meest gebaat met een topkoffer of een zijkoffer. Dit zijn heel duurzame motorkoffers met een harde schaal waar je van alles in kwijt kunt. Nadeel van een motorkoffer is alleen dat je wel een kofferrek op je YZ 450 F moet monteren. Ben je liever flexibel, bekijk dan onze motor bagagerollen, zijtassen of buddyseat tassen. Dit zijn zachte tassen in uiteenlopende maten die je eenvoudig op je motor kunt vastmaken. Weer een andere optie zijn onze reistassen. Zoals de naam al aangeeft, is een reistas de ideale metgezel op vakantie. Als stijl bij jouw hoog in het vaandel staat dan raden we onze leren motortassen aan. Het gestroomlijnde ontwerp in combinatie met het stoere leren materiaal past perfect bij jouw YZ 450 F uit 2009. Kortom, als het om zadeltassen en motortassen gaat dan komt NR1 Motor niets te kort.

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Een breed assortiment aan zadeltassen en motortassen voor je YZ 450 F uit 2009

Als eigenaar van een 2009 Yamaha YZ 450 F zul je veel plezier beleven van een zadeltas of motortas. Zachte motortassen zijn voordeliger in aanschaf vergeleken met motorkoffers en bieden toch een hoop gemak. Het materiaal maakt ze flexibel zodat je ze makkelijk op je YZ 450 F kunt vastmaken en goed kunt volstoppen. Aangezien niet elke zadeltas even geschikt is, hebben we voor jou een complete selectie gemaakt van motortassen die compatibel zijn met jouw Yamaha. Het is dus slechts een kwestie van een zadeltas kiezen die qua volume en andere eigenschappen bij jouw behoeften past.

De soorten motortassen voor jouw 2009 Yamaha YZ 450 F

Een motor bagagerol is perfect voor motorrijders die heel wat spullen willen meenemen. Dankzij de losse vorm kun je een bagagerol makkelijk volstoppen en ze bestaan uit waterdichte materialen. Het zijn dus heel flexibele tassen met een groot laadvermogen. Nog een tas die je achter op de motor draagt, is de buddyseat tas, ook wel staarttas of achtertas genoemd. Buddyseat tassen zijn leverbaar in verschillende maten en goed draagbaar want ze hebben vaak een handgreep of schouderriem. Een ander type motortas voor achter op je 2009 Yamaha YZ 450 F is een sissy bar tas. Zoals de naam al aangeeft bevestig je deze tas op de sissy bar van je motor, mocht je deze hebben. Tussen de buddyseat tassen tref je ook een aantal zadeltassen. Een zijtas of zadeltas kun je zowel op het zadel als naast het zadel van je Yamaha YZ 450 F vastmaken. Ook dit zijn erg handige tassen voor het vervoeren van belangrijke spullen. Zadeltassen zijn er van stof of van leder. Een leren motortas is slijtvast, straalt klasse uit en past bij de stoere uitstraling van je Yamaha. Voor de reizigers onder ons kunnen we een reistas aanraden. Deze tassen zijn namelijk zowel op je motor een uitkomst als tijdens je vakantie. Je hebt keuze uit reistassen met een schouderriem of een koffermodel compleet met wieltjes en een intrekbare handgreep.

Een zadeltas of motortas op je 2009 Yamaha YZ 450 F monteren

Een groot voordeel van een zadeltas of motortas is dat je ze heel eenvoudig op je YZ 450 F kunt bevestigen. Je hebt vaak geen montagesteun of kofferrek nodig zoals bij een motorkoffer. Daarnaast hoef je de tas niet op het lichaam te dragen zoals een rijdertas. Meestal wordt het benodigde montagemateriaal bij de zadeltas geleverd. Vervolgens is het een kwestie van de instructies doorlezen en de zadeltas monteren. Wij leveren echter ook handige bevestigingsbeugels en draagarmen die van pas komen bij het vastzetten van een motortas.

Keuze uit een harde, zachte of leren motortas

Bij het uitkiezen van een tas voor je Yamaha heb je keuze uit een harde, zachte of leren motortassen. Een harde motortas is vergelijkbaar met een koffer, dit zijn bestendige tassen met een hoge duurzaamheid. Daarbij zijn harde zadeltassen doorgaans waterdicht. Vaak heb je voor deze tassen wel een montagesteun nodig. Een zachte motortas is ook een goede optie, deze kun je eenvoudiger vastmaken. Houd er wel rekening mee dat ze vaak niet volledig waterdicht zijn, maar dit is makkelijk op te lossen met behulp van een losse regenhoes. Ten slotte zijn er nog de leren zadeltassen, dit zijn net als de harde motortassen heel slijtvaste tassen voor op je Yamaha YZ 450 F. Naast het stoere uiterlijk bieden leren zadeltassen veel opbergruimte en ze zijn redelijk betaalbaar vergeleken met harde motortassen.