2015 Yamaha MT-07 / FZ-07 Zijkuipdelen

Aan de zijkant van je 2015 Yamaha MT-07 / FZ-07 bevinden zich diverse kwetsbare onderdelen die door blootstelling aan de elementen onderhevig zijn aan slijtage. Om deze componenten te beschermen, zijn er zijkuipdelen beschikbaar. Deze onderdelen hebben een gestroomlijnd ontwerp dat de luchtweerstand vermindert en je Yamaha een gestroomlijnder uiterlijk geeft. Maar er zijn nog tal van andere voordelen verbonden aan het gebruik van zijkuipdelen. Zo zijn ze ook beschikbaar in verschillende stijlen en materialen. Alle zijkuipdelen op deze pagina zijn geschikt voor jouw MT-07 / FZ-07 uit 2015. Dit betekent dat ze de juiste pasvorm hebben en dat je ze eenvoudig over de bestaande bevestigingspunten kunt monteren.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Bodystyle Zijkuipdelen - Lower Fairing 2015 Yamaha MT-07 / FZ-07
    Bodystyle Zijkuipdelen - Lower Fairing 2015 Yamaha MT-07 / FZ-07
    € 113,95 - € 189,95 € 119,95 - € 199,95

1 product

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Zijkuipdelen voor je MT-07 / FZ-07 uit 2015 online bestellen

Met zijkuipdelen bedoelen we alle kuipdelen die zich aan de zijkant van het frame van je 2015 Yamaha MT-07 / FZ-07 bevinden. Deze panelen dienen ter bescherming en moeten perfect op het frame passen. Een nauwkeurige aansluiting van de zijkuipdelen is van groot belang, omdat zelfs kleine openingen de effectiviteit van de kuipdelen verminderen. Het assortiment van NR1 Motor omvat hoogwaardige zijkuipdelen van gerenommeerde fabrikanten zoals UFO, Drag Specialties en Arlen Ness. Elk van onze kuipdelen voor je Yamaha is zorgvuldig ontworpen om een perfecte pasvorm te waarborgen.

De voordelen van zijkuipdelen op je 2015 Yamaha MT-07 / FZ-07

Zijkuipdelen bieden tal van voordelen voor de prestaties en het comfort van je Yamaha MT-07 / FZ-07. Met hun gestroomlijnde ontwerpen dragen ze bij aan de aerodynamica van je tweewieler. Hierdoor ervaar je minder hinder van de wind en kun je niet alleen sneller accelereren, maar ook beter je stabiliteit behouden. De lagere luchtweerstand heeft zelfs een positief effect op je brandstofverbruik. Doordat de zijkuipdelen de wind afbuigen, heb je tevens minder last van geluid, wat je rijcomfort zeker ten goede komt. Ook bieden de zijkuipdelen bescherming in het geval van een ongeval door als een barrière te dienen tussen motor onderdelen en de motorrijder. Bovendien zijn zijkuipdelen ontworpen om perfect op je MT-07 / FZ-07 aan te sluiten. Dankzij hun pasvorm kunnen ze je stimuleren om een betere rijhouding aan te nemen door de positie van je benen comfortabeler te maken.

Tips bij het kiezen van de juiste kuipdelen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw zijkuipdeel voor je Yamaha MT-07 / FZ-07, heb je verschillende materialen om uit te kiezen. De meest budgetvriendelijke optie zijn zijkuipdelen van ABS plastic, die vaak gekozen worden vanwege hun hoge slagvastheid en betaalbaarheid. Als het op kwaliteit aankomt, vallen ze echter iets achter bij de aluminium zijkuipdelen, die uitblinken vanwege hun lichte gewicht en hoge weerstand. Een nog betere keuze zijn de stalen zijkuipdelen, die zich onderscheiden door hun robuustheid en duurzaamheid. Naast het materiaal is het ook belangrijk om te overwegen of je de stijl van je MT-07 / FZ-07 wilt behouden of juist wilt personaliseren. We bieden zijkuipdelen die zowel qua materiaal als kleur identiek zijn aan de originele kuipdelen. Als alternatief kun je ook onbespoten exemplaren kiezen en ze zelf in de gewenste kleur spuiten. Bovendien hebben we diverse afwerkingsopties, waaronder zijkuipdelen met een chromen of zwarte poedercoating. Bedenk wat je wensen zijn en laat je persoonlijke smaak bepalen welke stijl van zijkuipdelen het beste bij je past.

Laat je 2015 Yamaha MT-07 / FZ-07 opvallen door zijkuipdelen

Naast een verbeterde aerodynamica en verhoogd rijcomfort, dienen zijkuipdelen nog een ander belangrijk doel. Ze stellen je in staat om je Yamaha meer persoonlijkheid en een unieke look te geven. Je hebt namelijk de keuze uit een scala van kleuren en materialen. Deze modelspecifieke zijkuipdelen zullen perfect passen dankzij hun gestroomlijnde ontwerp. Bovendien zijn ze ideaal om eventuele 'lege' ruimtes op te vullen voor een afgewerkte uitstraling.

Het monteren van zijkuipdelen

Zodra je de nieuwe zijkuipdelen voor je 2015 Yamaha MT-07 / FZ-07 hebt besteld en ontvangen, is het tijd om ze te monteren. Begin met het verwijderen van het oude zijkuipdeel als deze nog aan het frame is bevestigd. Neem vervolgens even de tijd om de bevestigingspunten te inspecteren. Als ze bijvoorbeeld ernstig beschadigd zijn, loop je het risico dat je het nieuwe zijkuipdeel niet stevig kan bevestigen. Als de bevestigingspunten in goede staat verkeren, breng je het zijkuipdeel in positie. Plaats de montagebouten terug en draai ze eerst losjes vast. Controleer nu of de positie correct is en draai de bouten vervolgens gelijkmatig aan. Als het zijkuipdeel netjes en stevig is bevestigd, zijn jij en je MT-07 / FZ-07 uit 2015 gereed om weer op pad te gaan!