2012 Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I Frame

De fabrikant van jouw 2012 Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I heeft veel tijd en aandacht besteed aan het ontwerp en het optimaliseren van de prestaties. Toch voelen veel motorrijders de behoefte om hun tweewieler aan te passen. Framebeschermers zijn hiervoor een uitstekende optie omdat ze de hinderlijke openingen in het frame als het ware opvullen. Hierdoor verdwijnt het montagemateriaal uit het zicht, wat bijdraagt aan een verzorgde en gestroomlijnde uitstraling. Bovendien kun je met frame covers in verschillende stijlen en materialen de look van je Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I uit 2012 aanpassen aan je eigen smaak. Dus, als je je voertuig een frisse, verzorgde uitstraling wilt geven zonder grote kosten, is een framebeschermer een slimme keuze.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Framebeschermers voor je Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I uit 2012 online bestellen

Voordat we onze motorrit beginnen, zorgen we ervoor dat we goed aangekleed zijn. Dit betekent het dragen van een beschermende jas, broek, schoenen en het opzetten van de helm. Maar we mogen ook zeker onze 2012 Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I niet vergeten als het om veiligheid gaat. Met een framebeschermer kun je schade aan het frame voorkomen. Daarom leveren wij frame covers van de meest vertrouwde merken binnen de branche, zodat je echte kwaliteit in huis haalt.

De voordelen van framebeschermers op je 2012 Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I

Met behulp van framebeschermers kun je het uiterlijk van je Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I zo goed als nieuw houden. Maar frame covers zijn veel meer dan louter decoratieve vullingen voor het frame. Naast het verbeteren van het uiterlijk, dragen ze ook bij aan de bescherming tegen schade en corrosie van diverse onderdelen. Door het frame af te dekken, voorkomt een framebeschermer namelijk dat stof, vuil en vocht binnendringen. Maar dat is nog niet alles, want er zijn ook framebeschermers met geïntegreerde bevestigingspunten voor het monteren van accessoires. Hiermee kun je bijvoorbeeld eenvoudig een bagagerek of motor gereedschap aan je Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I bevestigen. Hoe handig is dat!

NR1 Motor heeft diverse framebeschermers voor je 2012 Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I

Aangezien je Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I voor een groot gedeelte uit het frame bestaat, vinden we het belangrijk dat ons assortiment dit weerspiegelt. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van covers voor het frame, frame inzetstukken en motorbeschermers aan. Er zijn ook specifieke beschermers beschikbaar voor zijcovers, bagage of om openingen in het frame af te dichten. Uiteraard heb je de keuze uit diverse materialen, zoals kunststof en aluminium. Alle framebeschermers zijn lichtgewicht, maar toch sterk genoeg om zware omstandigheden te weerstaan. Bovendien kun je kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals poedercoating, gefreesd of verchroomd. Voor wie echt iets bijzonders zoekt, kunnen we een framebeschermer met gegraveerde logo aanbevelen.

Framebeschermers installeren

Doordat framebeschermers doorgaans modelspecifiek zijn, kun je ze heel eenvoudig op je Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I installeren. Fabrikanten zorgen er namelijk voor dat ze naadloos in de uitsparingen van de framedelen passen. Vervolgens is het een kwestie van de frame cover bevestigen met behulp van het meegeleverde montagemateriaal. Je ontvangt ook vrijwel altijd montage-instructies die stap voor stap uitleggen hoe je de framebeschermer op je Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I kunt monteren.

Een framebeschermer is de juiste combinatie van kwaliteit en stijl

Als je de functionaliteit van je motor wilt uitbreiden en tegelijkertijd de uitstraling wilt verbeteren, dan zijn framebeschermers de oplossing. Frame covers zijn namelijk niet alleen een slimme manier om hinderlijke openingen in het frame te verbergen, maar ze kunnen ook de algehele uitstraling van je voertuig aanzienlijk verbeteren. Je hebt de keuze uit framebeschermers in verschillende stijlen en materialen, waardoor je de look van je motor uit Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I uit 2012 volledig naar wens kunt aanpassen. Bovendien bieden onze framebeschermers de beste combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en stijl.