2012 Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I Motorblok

Dat de vele onderdelen van je 2012 Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I na verloop van tijd slijtage vertonen, is geen verrassing. Het is echter wel jammer als je tweewieler, waar je zo trots op bent, duidelijk beschadigde onderdelen heeft die je gemakkelijk kunt vervangen. Motorblok covers behoren tot die onderdelen die dankzij hun betaalbaarheid en eenvoudige montage eenvoudig te vernieuwen zijn. Met een nieuwe set motorblok bescherming en motordeksels kun je Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I uit 2012 een compleet nieuwe uitstraling geven. Bovendien zijn de covers in het onderstaande assortiment compatibel met jouw voertuig, wat betekent dat ze precies op de originele montagepunten passen voor een probleemloze installatie. Maak je keuze uit motorblok covers en motordeksels van gerenommeerde merken zoals Arlen Ness, Drag Specialties en Rizoma.

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorblok covers voor je Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I uit 2012 online bestellen

Hoe ervaren je ook bent, het kan altijd gebeuren dat je uitglijdt, slipt, of valt op je 2012 Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I. Er zijn namelijk tal van factoren die ervoor kunnen zorgen dat je je evenwicht verliest. Denk hierbij aan weersomstandigheden, onregelmatigheden in het wegdek, maar ook aan verschillende soorten terrein. Met motorblok covers kun je ervoor zorgen dat de kwetsbare onderdelen van je Harley-Davidson zo min mogelijk schade oplopen. Daarom is motorblok bescherming een heel slimme investering!

De voordelen van de motorblok covers op je 2012 Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I

Een motorblok cover is doelgericht ontworpen om je Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I te beschermen tegen schade. Dankzij het geavanceerde ontwerp kan de cover bij een ongeval het grootste deel van de impact absorberen. Hierdoor kun je in het geval van een valpartij kostbare reparaties voorkomen. En dat is nog niet alles, want motorblok covers beschermen de onderdelen van je Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I ook tegen verontreinigingen. De motorblok bescherming houdt namelijk vuil, steenslag, grind en modder uit de buurt van de kwetsbare onderdelen, wat hun levensduur ten goede komt.

Vervang plastic motorblok covers voor metaal

Op het gebied van motorblok covers heb je de keuze uit diverse materialen, maar het merendeel bestaat uit aluminium. Dit komt doordat aluminium, ondanks het lichte gewicht, toch zeer sterk en bestendig is. Daarom is dit materiaal goed in staat om schokken op te vangen mocht een valpartij onverhoopt plaatsvinden. Als je Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I momenteel voorzien is van plastic motorblok covers, kun je overwegen om deze te vervangen door glanzend metaal. In ons assortiment vind je motorblok bescherming van gefreesd of gegoten aluminium en eventueel verchroomd. Bovendien zijn enkele motorblok covers afgewerkt met een gegraveerd ontwerp, bijvoorbeeld van vlammen. Hiermee kun je je Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I echt een unieke uitstraling geven.

Beschadigde motorblok covers op je 2012 Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I vervangen

Een van de belangrijkste voordelen van motorblok covers is dat ze het uiterlijk van je Harley-Davidson naar een hoger niveau kunnen tillen. Versleten of beschadigde motorblok bescherming zien er nu eenmaal niet zo fraai uit. Daarom kun je de originele covers die aan vervanging toe zijn, eenvoudig omwisselen voor nieuwe motorblok covers. Zo geef je je Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I een strakke en uniforme uitstraling. Bovendien kun je ze dankzij de modelspecifieke pasvorm heel gemakkelijk installeren.

Motorblok bescherming zijn leverbaar voor diverse onderdelen

Onze selectie motorblok covers voor je 2012 Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I bestaat uit producten van enkele van de meest gerenommeerde fabrikanten. Met zo'n ruime keuze twijfelen we er niet aan dat je zult slagen in het vinden van de juiste motorblok bescherming. Deze covers zijn namelijk beschikbaar voor een breed scala aan onderdelen van je Electra Glide Ultra Classic FLHTCU/I uit 2012, zoals tandwielen, nokkenassen en cilinders. Neem dus een kijkje in de online winkel van NR1 Motor en bied jouw tweewieler de bescherming die het verdient.