1995 Harley-Davidson Dyna Wide Glide FXDWG/I Quick Shifters

Door een Quickshifter op je 1995 Harley-Davidson Dyna Wide Glide FXDWG/I te installeren, kun je snel schakelen zonder gas terug te nemen of te ontkoppelen. Dit handige onderdeel neemt namelijk het schakelwerk voor je uit handen, zodat jij je op belangrijkere zaken kunt concentreren. Daarom is een Quickshifter motor niet alleen handig voor motorrijders die snel willen schakelen, maar ook voor lange ritten. Ook bij druk verkeer kan het schakelen vermoeiend zijn. Wil jij het schakelproces van je 1995 Harley-Davidson Dyna Wide Glide FXDWG/I vereenvoudigen? Bestel dan een hoogwaardige motorcycle Quickshifter uit het assortiment van NR1 Motor. Met een Quickshifter hoef je de koppeling alleen bij het wegrijden te gebruiken, waardoor het schakelen een stuk gemakkelijker wordt.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Quickshifters voor je Dyna Wide Glide FXDWG/I uit 1995 online bestellen

Met een Quickshifter motor kun je moeiteloos schakelen met een simpele tik van je voet. Het mooie is dat er geen menselijke tussenkomst meer nodig is, waardoor je 1995 Harley-Davidson Dyna Wide Glide FXDWG/I beter kan presteren. In tegenstelling tot handmatig schakelen, waarbij je nauwkeurig twee bewegingen tegelijk moet maken, vereist een Quickshifter slechts één vloeiende beweging. Dit is de voornaamste reden waarom zoveel motorrijders ervoor kiezen om een motorcycle Quickshifter op hun Harley-Davidson te installeren. Bij NR1 Motor kun je terecht voor een uitgebreid assortiment Quickshifters van uitstekende kwaliteit.

De werking van de Quickshifter op je 1995 Harley-Davidson Dyna Wide Glide FXDWG/I

De werking van een motor Quickshifter is vrij eenvoudig, maar biedt een scala aan voordelen. Als je Harley-Davidson Dyna Wide Glide FXDWG/I geen Quickshifter heeft, moet je bij het schakelen het gas loslaten en de versnelling selecteren. Dankzij de Quickshifter motor is dit echter niet langer nodig. Het vermindert namelijk de belasting op de aandrijflijn door tijdelijk de ontsteking van de bougie te onderbreken. Hierdoor wordt de brandstoftoevoer naar de motor afgesloten. Hoewel dit hele proces slechts een seconde duurt, is het toch voldoende tijd om soepel naar een nieuwe versnelling over te schakelen. Je kunt zelfs het gas volledig ingedrukt houden zonder last te hebben van een onstabiele acceleratie.

Het nut van een Quickshifter op je 1995 Harley-Davidson Dyna Wide Glide FXDWG/I

In principe heb je geen Quickshifter nodig op je Harley-Davidson, aangezien normaal schakelen prima werkt. Quickshifters worden doorgaans vooral gebruikt op sportmotoren, waar snel schakelen op het circuit van groot belang is. Echter, een motorcycle Quickshifter biedt ook voordelen voor andere motorrijders. Het zorgt ervoor dat je minder tijd besteedt aan het schakelen, waardoor je je beter kunt concentreren op andere aspecten van het rijden. Dit kan de veiligheid verhogen en het rijgemak verbeteren. Bovendien kan het betere prestaties opleveren voor je Harley-Davidson Dyna Wide Glide FXDWG/I. Uiteindelijk is het de vraag of je het de moeite waard vindt om een Quickshifter motor te installeren. Het is een persoonlijke afweging en hangt af van je rijstijl en voorkeuren.

Het gebruik van een Quickshifter

Sommigen vergissen zich en denken dat een Quickshifter ervoor zorgt dat je Dyna Wide Glide FXDWG/I automatisch schakelt, maar dat is niet helemaal juist. Dit onderdeel automatiseert weliswaar enkele handelingen, maar je moet het nog steeds zelf bedienen telkens wanneer je wilt schakelen. Dit betekent dat je nog steeds zelf de juiste timing moet hanteren tijdens het schakelen. Bovendien is het belangrijk om te vermelden dat een motorcycle Quickshifter het beste werkt wanneer je het gashendel openhoudt tijdens het opschakelen en sluit bij het terugschakelen. Verder presteert een motor Quickshifter over het algemeen beter bij hogere versnellingen dan bij lagere versnellingen. Dit komt doordat de schakelverhouding afneemt naarmate het toerental stijgt.

Til je rijervaring naar een hoger niveau

Ben jij klaar om je rijervaring naar een hoger niveau te tillen met een Quickshifter motor voor je Dyna Wide Glide FXDWG/I uit 1995? In ons uitgebreide assortiment vind je een ruime keuze aan hoogwaardige producten. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en werken alleen samen met gerenommeerde leveranciers. We begrijpen ook dat motor onderdelen behoorlijk prijzig kunnen zijn. Daarom streven we ernaar om de beste prijzen aan te bieden. Bestel vandaag nog een Quickshifter of bijbehorende onderdelen rechtstreeks bij NR1 Motor en profiteer van onze uitstekende service.