2016 Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N Clip-On

Als je liever lager en meer voorovergebogen op je 2016 Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N zit, dan zijn Clip-Ons de ideale keuze. Met deze praktische handgrepen kun je de positie van het stuur aanpassen voor een agressievere rijpositie. Clip-Ons bestaan uit twee afzonderlijke stukken die je gemakkelijk kunt monteren en vervangen. Mocht een van de twee Clip-Ons beschadigd raken, dan kun je deze heel eenvoudig verwisselen voor een nieuw exemplaar. Hierdoor zijn Clip-Ons vaak voordeliger en minder lastig te repareren van een stuur dat uit één stuk bestaat. Naast een ruim aanbod van Clip-Ons biedt NR1 Motor ook diverse vervangende onderdelen voor revisie of reparatie. Al deze onderdelen zijn compatibel met je Sportster Iron 883 XL883N uit 2016 en zullen aan je wensen voldoen. Neem een kijkje in onze webwinkel en bestel gemakkelijk online.

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Clip-Ons voor je Sportster Iron 883 XL883N uit 2016 online bestellen

Clip-Ons kunnen niet alleen een positieve bijdrage leveren aan je rijprestaties, maar ze kunnen ook een esthetisch element toevoegen aan je 2016 Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N. Veel motorrijders gebruiken ze dan ook om hun tweewieler een sportief karakter te geven. Wij hebben diverse stijlen, materialen en uitvoeringen voor je geselecteerd. In het uitgebreide aanbod van NR1 Motor heb je altijd een ruime keuze, ook als het om Clip-Ons voor je Harley-Davidson gaat.

Het nut van Clip-Ons voor je 2016 Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N

Clip-Ons zijn handgrepen die je eenvoudig op de voorvork van je Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N kunt monteren. Ze bestaan uit twee delen en zijn speciaal ontworpen om het stuur dichter naar de rijder toe te brengen en tegelijkertijd lager te plaatsen. Dit vormt een contrast met traditionele sturen, die naar achteren buigen en zich direct boven het balhoofd bevinden. Clip-Ons stellen motorrijders in staat om tijdens het rijden meer naar voren te leunen, wat vooral gewaardeerd wordt op sportieve modellen. Ze zijn echter niet alleen geschikt voor sportieve modellen, maar ook voor vele andere soorten waaronder je Sportster Iron 883 XL883N.

Voordelen van Clip-Ons op je 2016 Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N

Een van de belangrijkste voordelen van Clip-Ons is dat ze kunnen bijdragen aan de sportiviteit en aerodynamica van je Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N. Met behulp van deze handgrepen kun je een lagere en meer naar voren gerichte rijpositie aannemen, wat het zwaartepunt van je Harley-Davidson verandert. Hierdoor ervaar je verminderde luchtweerstand en meer stabiliteit, vooral bij snelle bochten en hoge snelheden. Daarbij zijn de Clip-Ons gemakkelijk aan te passen, zowel de hoek als de afstand van het stuur, zodat je het optimaal kunt afstemmen op jouw wensen en behoeften. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en het ingenieuze ontwerp zijn de Clip-Ons lichtgewicht, wat bijdraagt aan gewichtsbesparing. Ondanks hun hoge kwaliteit zijn Clip-Ons ook nog eens betaalbaar, waardoor je ze gemakkelijk kunt vervangen. Bovendien zijn de onderdelen eenvoudig verkrijgbaar en te vervangen, wat het reviseren of repareren nog aantrekkelijker maakt. Naast de functionele voordelen dragen Clip-Ons ook bij aan de uitstraling van je Sportster Iron 883 XL883N. Je kunt ze dus uitstekend gebruiken om je tweewieler nog een stoerdere en sportievere look te geven. Kortom, Clip-Ons bieden een scala aan voordelen, van prestatieverbetering en aanpasbaarheid tot betaalbaarheid en esthetische verbetering van je motor.

De positie van Clip-Ons aanpassen

Ondanks de vele voordelen van de lagere rijpositie dankzij de Clip-Ons voor je Harley-Davidson, kunnen sommige motorrijders tijdens lange ritten last krijgen van ongemak. De voorovergebogen zithouding zorgt namelijk voor extra druk op de polsen, wat uiteindelijk oncomfortabel kan worden. Gelukkig zijn er diverse oplossingen beschikbaar om dit probleem aan te pakken. Een van de mogelijkheden is onze verhoogde Clip-On stuurbuis set. Deze set stelt je in staat om het stuur iets te verhogen, waardoor de druk op de polsen wordt verminderd. Daarnaast bieden we stuurverhogers aan, die ideaal zijn om de optimale rijpositie te vinden. En tot slot hebben we een modulair verstelbare klem, die eveneens bedoeld is om het stuur aan te passen naar jouw voorkeur. Met deze opties kun je het ongemak tijdens lange ritten minimaliseren en volop genieten van het rijden op jouw Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N.

NR1 Motor streeft naar 100% klanttevredenheid

Of je nu een meer sportieve houding tijdens het rijden wenst of juist een comfortabelere positie wilt, onze verstelbare Clip-Ons bieden de flexibiliteit die je nodig hebt. Pas de hoogte, hoek en positie van de Clip-Ons aan volgens jouw voorkeur en rijstijl. Onze Clip-Ons zijn volledig compatibel met je 2016 Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N en garanderen daardoor een perfecte pasvorm en naadloze integratie. Bovendien bieden we een uitgebreid assortiment aan opties waarmee je de Clip-Ons optimaal kunt afstellen voor een nog comfortabele rijervaring. We streven naar 100% klanttevredenheid en staan achter de hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Ontdek nu alle beschikbare Clip-Ons voor je Sportster Iron 883 XL883N uit 2016 direct online in onze webshop.