2016 Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N Gasbuis

Met een gasbuis kun je de brandstof- en luchtstroom naar de motor regelen, zodat je de snelheid van je 2016 Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N kunt aanpassen. Dit onderdeel bevindt zich op het stuur, waar het handvat is gemonteerd. Gezien het belangrijke doel dat het dient, is het handig dat de gasbuis  naar behoren werkt. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie vervangende gasbuizen voor je Sportster Iron 883 XL883N uit 2016 aan. Naast de betaalbare plastic opties, die je doorgaans standaard op je tweewieler vindt, hebben we ook duurzamere aluminium gasbuizen. Deze laatste optie is wat betreft sterkte en levensduur veruit een betere keuze.  Bekijk ons assortiment gasbuizen van gerenommeerde leveranciers als Motion Pro, Domino en Bihr.

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Gasbuizen voor je Sportster Iron 883 XL883N uit 2016 online bestellen

De gasbuis vormt het bewegende onderdeel op het stuur dat verbonden is met de inlaatklep van de carburateur. Als je de snelheid op je 2016 Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N wilt verhogen, zorgt de gasbuis ervoor dat de inlaatklep opent. Hierdoor kan de motor de nodige brandstof en lucht opnemen. Onze gasbuizen zijn speciaal ontworpen om je Harley-Davidson de juiste hoeveelheid brandstof en lucht te bieden, waardoor je kunt genieten van een soepele rijervaring.

De juiste maat gasbuis voor je 2016 Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N

De maat van een gasbuis wordt meestal aangegeven in millimeters of inches, en deze maat verwijst naar de diameter van het stuur. Je kunt de juiste maat gasbuis dus achterhalen aan de hand van de diameter van het stuur op je Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N. De meest gangbare maat voor sturen is een diameter van 22 millimeter, oftewel 7/8 inch. Er zijn echter ook andere maten beschikbaar, zoals 25,4 millimeter. Als je niet zeker weet wat de maat van jouw stuur is, kun je de handleiding van de fabrikant van je Sportster Iron 883 XL883N raadplegen.

Met een gasbuis kun je prestaties van de motor aanpassen

Wanneer de gasbuis op je Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N niet meer naar behoren werkt, bijvoorbeeld door slijtage, is het tijd om deze te vervangen. Er zijn echter ook motorrijders die hun gasbuis al eerder vervangen. Door de standaard variant te vervangen voor een ander type gasbuis, kun je namelijk de prestaties van je Sportster Iron 883 XL883N finetunen. Met de nieuwe gasbuis kun je onder andere de brandstofefficiëntie optimaliseren, het gasrespons verbeteren of het vermogen verhogen. En zo zijn er nog meer toepassingen die je met een nieuwe gasbuis kunt bereiken.

Geef je 2016 Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N een upgrade met een nieuwe gasbuis

Bij het vervangen van de gasbuis op je Harley-Davidson heb je twee opties. De eerste optie is een gasbuis die voldoet aan de specificaties van het originele exemplaar. Deze gasbuis zal ervoor zorgen dat je tweewieler presteert zoals je dat gewend bent. De tweede optie is kiezen voor een upgrade, waarbij de gasbuis nog betere kwaliteit biedt. Dit is bijvoorbeeld ideaal als de originele gasbuis een eenvoudige versie van plastic is. Wij hebben diverse varianten van aluminium die robuuster en zwaarder zijn uitgevoerd voor een langere levensduur. Daarnaast leveren we bijvoorbeeld ook buizen met uitklapbare eindkappen zodat je stuurgewichten kunt plaatsen. Of wat dacht je van afneembare eindkappen voor het toevoegen van handbeschermers? Helemaal mooi is onze gasbuis van titanium die nog eens een slag sterker is dan aluminium. Deze optie zal zelfs bij een ongeval niet breken of vervormen, voor een ongeëvenaarde duurzaamheid.

Bij NR1 Motor is een ruime keuze beschikbaar

Op het gebied van uitlaatpijpen voor je 2016 Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL883N is er een ruime keuze beschikbaar. Om aan diverse wensen tegemoet te komen, hebben we een uitgebreide collectie samengesteld. We bieden niet alleen vervangingen voor het originele exemplaar, waardoor je een vertrouwde rijervaring behoudt, maar ook upgrades naar robuust aluminium voor een moderne uitstraling bij jouw Sportster Iron 883 XL883N uit 2016. Bovendien hebben we een breed scala aan andere stuuronderdelen, zoals gashendels en handvatten. Ontdek ons uitgebreide assortiment en profiteer van onze scherpe prijzen.